2013-10-08 13:02:05
Φωτογραφία για Πετρέλαιο θέρμανσης κάτω από 1 ευρώ για 500.000 νοικοκυριά
Να κατεβάσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κάτω από το ένα ευρώ, από 1,30 που θα κοστίσει σε περίπου 500.000 νοικοκυριά, θα επιδιώξει... η κυβέρνηση με τη διεύρυνση των κριτηρίων για τη χορήγηση του επιδόματος.

Κάτω από το ένα ευρώ το λίτρο θα επιδιώξει η κυβέρνηση να κατεβάσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, με τη διεύρυνση των κριτηρίων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης σε 500.000 νοικοκυριά

Την ίδια στιγμή οι βενζινοπώλες δηλώνουν πως από τις 15 Οκτωβρίου, οπότε και αρχίζει η πώληση του καυσίμου, δεν θα διαθέτουν πετρέλαιο θέρμανσης καθώς οικονομικά δεν τους συμφέρει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης σε συνάντηση που είχε με 15 βουλευτές της ΝΔ, η τιμή επιδότησης του πετρελαίου θα είναι στα 0,34 ίσως και 0,35 ευρώ το λίτρο, από 0,28 ευρώ που είναι σήμερα.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι θα εκδοθεί απόφαση, στην οποία θα περιλαμβάνονται ελαστικότερα κριτήρια για τους δικαιούχους. Πηγές θέλουν την απόφαση να εκδίδεται ακόμη και μέσα στην εβδομάδα.
Έθνος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ