2013-10-10 18:12:03
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ!
Σε διαδικτυακή εκπομπή οπαδών του Ολυμπιακού μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, σχετικά με την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα, αλλά και για την προσπάθεια πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως και την ανάγκη να συνεχιστεί η συμπαράσταση από τους οπαδούς, δίχως απαντήσεις σε προκλήσεις.

Ο κ. Καραπαπάς μίλησε:

Για την εκδρομή των οπαδών της ομάδας στη Λισαβόνα:

«Από αυτά που γνωρίζω θα υπάρχει εκδρομή των οργανωμένων οπαδών, θα υπάρξει και τσάρτερ για τη μετακίνησή τους. Περιμένουμε αρκετό κόσμο, περισσότερο από αυτόν που είχαμε στις Βρυξέλλες, στο ματς με την Άντερλεχτ. Παρότι στις Βρυξέλλες ζουν πολλοί Έλληνες και η πρόσβαση είναι πολύ πιο εύκολη από τη Γερμανία.

Το ενδιαφέρον για το ματς με την Μπενφίκα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Μετά τη μεγάλη νίκη στις Βρυξέλλες πάμε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για το οποίο ο κόσμος ενδιαφέρεται. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο, εξάλλου είναι ένα τεράστιο γήπεδο.


Ένα γήπεδο με φανατικό κόσμο που δεν σταματούν να φωνάζουν. Οι οπαδοί της Μπενφίκα δεν είναι σαν τους οπαδούς της Άντερλεχτ ή σαν ομάδας της Βόρειας Ευρώπης. Φωνάζουν πολύ. Μοιάζουν λίγο με εμάς, αλλά δεν είναι σαν και εμάς. Θα δώσει κι εκεί ο κόσμος μας το παρών.

Κι όπως ξέρετε καλά και έχει αποδειχθεί πολλές φορές, όποτε είναι ο κόσμος μας εκεί, είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα».

Για τον αγώνα με την Μπενφίκα:

«Είναι πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Έχει κάνει τεράστιες μεταγραφές και φέτος το καλοκαίρι, πήρε αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Έχει και παίκτες παγκοσμίου επιπέδου όπως ο Καρντόσο, αλλά εμείς Ολυμπιακός είμαστε, κανέναν δεν φοβόμαστε και όπου πηγαίνουμε, πρέπει να πηγαίνουμε για να παίρνουμε τη νίκη και μόνο. Πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη. Με ένα καλό αποτέλεσμα στη Λισαβόνα μπαίνουμε πολύ σοβαρά ως υποψήφιοι για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει πάντα εκπλήξεις. Θυμίζω ότι υπήρξαν χρονιές που ξεκινήσαμε με τρία άσχημα αποτελέσματα και στη συνέχεια κοντέψαμε να προκριθούμε και δεν το πετύχαμε στις λεπτομέρειες. Είναι δύσκολη διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι κάτι απλό ώστε να μπορείς να πει με σιγουριά πως μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα περνάς σίγουρα. Εξάλλου θα μένουν τρία παιχνίδια. Θα είμαστε, όμως, σε πολύ καλό δρόμο. Ας έρθει η νίκη, το καλό αποτέλεσμα και μετά τα βλέπουμε όλα τα υπόλοιπα».

Για τη στήριξη που πρέπει να δείχνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού:

«Όσο μπορούν, όλος ο κόσμος, να είναι κοντά στην ομάδα με ηρεμία και απόλυτη ησυχία. Πρέπει να καταλάβουν οι οπαδοί μας ότι δεχόμαστε επίθεση από παντού σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού προκαλείται καθημερινά.

Εμείς έχουμε την ομάδα μας, την καψούρα μας και την αγάπη μας. Δεν έχουμε ούτε κανάλια να φωνάζουμε, ούτε εκπομπές να στήνουμε, ούτε τέτοια πράγματα. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να αγαπάμε την ομάδα μας και να είμαστε κοντά της.

Έτσι πρέπει να είμαστε πάντα, να την προσέχουμε, να την προστατεύουμε και να μην… τσιμπάμε στις προκλήσεις. Να συνεχίζουμε να τους δίνουμε πόνο και πίκρα μέσα στα γήπεδα, όπως κάνουμε σε όλη μας τη ζωή, από το 1925».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ