2012-04-10 20:52:12
Φωτογραφία για Τσαλτίδης: «Μπορεί να λέει ψέματα η Κουρομπύλια»
Την άποψή του πως η Χρυσούλα Κουρομπύλια μπορεί να λέει και ψέματα εξέφρασε ο Χρύσανθος Τσαλτίδης. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης μίλησε στο κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε:

«Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να αποφασίσει τι πρέπει να γίνει. Μπορεί να λέει ψέματα η Κουρομπύλια. Έχει λόγους να πει ψέματα... Αφού δεν είχε πόνο, για τον Άρη, λέει ψέματα! Καταρχήν πάει σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου λέει ότι δεν έχει τίποτα. Γιατί έπρεπε να επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας για να πάει; Γιατί είπε ότι “είμαι καλά” και ο κ. Τριτσώνης σε συνεννόηση με την Λίγκα και την αστυνομία -όχι με τον Άρη- είπε “εκκενώστε την Θύρα 2 για να παίξουμε”; Εσάς δεν σας φαίνονται περίεργα αυτά; Μιλάτε για γυάλινο μπουκάλι ενώ είναι πλαστικό. Αν υπάρχει τραυματισμός η ποινή είναι άλλη αν δεν υπάρχει είναι άλλη. Αν υπάρχει πιστοποιημένος τραυματισμός είναι πάλι άλλη η τιμωρία. Ο Άρης με δική του επέμβαση ζητούσε να πάει, αλλά εκείνη έλεγε “όχι”... Βγαίνει ο γιατρός και λέει “δεν έχει τίποτα”. Το ίδιο και ο γιατρός! Άρα ο Άρης δεν μπορεί να σκεφτεί ότι, για δικούς της λόγους η κοπέλα, είτε γιατί φοβήθηκε είτε γιατί δεν μπορούσε, είπε ψέματα;».


Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ιατρικά δύναται να συνεχίσει τον αγώνα, με βάση τις γνωματεύσεις; Είπε “είμαι καλά”, την δεύτερη φορά, “εκκενώστε το γήπεδο να παίξουμε”. Δεν είπε “πονάω”. Η διαφορά είναι στην ομολογία. Όταν ο νόμος λέει ότι με τραυματισμό είναι -3 και κατοχύρωση του αγώνα στον αντίπαλο και χωρίς τραυματισμό πρόστιμο 75.000 ευρώ, καταλαβαίνετε την διαφορά. Εμείς δεν λέμε ότι δεν έπεσε μπουκάλι. Ζητάμε να τιμωρηθεί ο Άρης με βάση το γεγονός. Έχουν ακουστεί τόσα πολλά αυτές τις ημέρες για τον Άρη. Αυτός που λέει αν είναι κάποιος τραυματίας ή όχι είναι ο γιατρός και δεν μιλάμε για τον γιατρό της Λίγκας αλλά του νοσοκομείου. Γιατί ο κ. Τριτσώνης δεν έχει γράψει το φύλλο αγώνα ότι ζήτησε να εκκενωθεί η Θύρα 2; Αναρωτηθείτε λίγο… Εξυπακούεται πως πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή».πηγή : sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ