2013-10-15 23:18:49
Φωτογραφία για Σάντος: «Θα προκριθούμε»
Ο Φερνάντο Σάντος είδε την ομάδα του να ισοβαθμεί με τη Βοσνία στην κορυφή του 7ου προκριματικού ομίλου αλλά να χάνει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας στο goal average.

Παρ΄ όλα ταύτα ο Πορτογάλος εκλέκτορας έδωσε συγχαρητήρια στους Βόσνιους για την παρουσία τους στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης, την πρώτη θέση στον όμιλο και το «εισιτήριο» για το Μουντιάλ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βοσνίας γιατί κατάφερε να κατακτήσει 25 βαθμούς, πάλεψε μέχρι τέλους και κατάφερε να προκριθεί. Είχαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τους Βόσνιους εδώ, αλλά αυτό πρέπει να το αφήσουμε πίσω γιατί έχουμε μπροστά μας τα μπαράζ», δήλωσε ο κ. Σάντος.

«Πιστεύαμε μέχρι το τέλος ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε απευθείας, αλλά αυτό δεν έγινε. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι πιθανοί μας αντίπαλοι, να δουλέψουμε μεθοδικά και είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε να προκριθούμε», πρόσθεσε.


«Πιστεύω στη δουλειά, στο πάθος και στη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα δώσουν και την ψυχή τους για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος» συμπλήρωσε ο Ίβηρας τεχνικός.

Ο ομόλογός του στην Εθνική ομάδα του Λιχτενστάιν, Ρενέ Πάουριτς, έδωσε «συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα, η οποία δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη», ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι «η Ελλάδα θα προκριθεί στο Μουντιάλ».

Ο κ. Πάουριτς συνέχισε τα εγκώμια για την Εθνική, λέγοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί και δημιουργεί ευκαιρίες. Το παιχνίδι της βασίζεται στην άμυνα αλλά και επιθετικά είναι πολύ δυνατή. Μας προκάλεσε πολλά προβλήματα αλλά μετά την πρώτη μισή ώρα ισορροπήσαμε».

Κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για τις δύο πρώτες ομάδες του ομίλου, απάντησε ότι «η Ελλάδα είναι εξαιρετική στην άμυνα, οι Βόσνιοι παίζουν δημιουργικό παιχνίδι. Η ελληνική ομάδα είναι πολύ ισχυρή ως σύνολο, αλλά η νοοτροπία του Καραγκούνη δεν συγκρίνεται».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ