2013-10-16 09:25:03
Φωτογραφία για Εκδικάστηκε η έφεση του ΠΑΟΚ για την επιπλέον ποινή έδρας
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τα επιχειρήματά της ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA στη Νιόν για την τιμωρία μίας επιπλέον αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στο σύλλογο μετά τους υπεράριθμους θεατές που παρακολούθησαν στην… άδεια Τούμπα τον αγώνα με τη Σάλκε στα τέλη Αυγούστου.

Ο δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο γενικός διευθυντής Μάκης Γκαγκάτσης ισχυρίστηκαν πως οι υπεράριθμοι θεατές είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από Γερμανούς και επικαλέστηκαν την έκθεση του παρατηρητή.

Η απόφαση της UEFA αναμένεται ως το βράδυ ή το αργότερο μέσα στην Τετάρτη. Στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν πως δεν αισιοδοξούν ιδιαίτερα για διαγραφή της ποινής κι αν επιβεβαιωθούν η ομάδα θα χρειαστεί να παίξει χωρίς κόσμο ΚΑΙ στον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ η Τούμπα θα ανοίξει τις πύλες της στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Europa League, κόντρα στην Άλκμααρ.

Κι άλλη περιήγηση

Ο Ιβάν Σαββίδης συνοδεία του Ζήση Βρύζα και της Μαρία Γκοντσάρεβα επισκέφτηκαν μετά το προπονητικό κέντρο της Τότεναμ και αυτό της Τσέλσι. Η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει να πάρει ιδέες για το προπονητικό κέντρο που θέλει να κατασκευάσει στη Θέρμη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το γνωμικό της ημέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το γνωμικό της ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ