2013-10-19 18:46:12
Φωτογραφία για Γκάλοπ της Marca στέλνει τον Κασίγιας στη Μπαρτσελόνα!
Ο Ίκερ Κασίγιας θα καταλήξει στη Μπαρτσελόνα αν φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την πλειονότητα των φιλάθλων που συμμετείχαν σε γκάλοπ της Marca! Διαβάστε αναλυτικά.

Με δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες ο Ίκερ Κασίγιας άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ αν συνεχίσει να λογίζεται ως αναπληρωματικός για τους επόμενους τρεις μήνες, και η εφημερίδα "Marca" αποφάσισε να πάει... ένα βήμα παρακάτω.

Η ισπανική εφημερίδα προσπάθησε να απαντήσει στο ερώτημα "ποιος είναι ο πιθανότερος προορισμός του Κασίγιας αν φύγει από τη Ρεάλ" και έβαλε στο παιχνίδι τον φίλαθλο κόσμο, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Από τους 26.000 φιλάθλους-αναγνώστες της εφημερίδας που πήραν μέρος στην έρευνα, γύρω στους 11.000, ποσοστό της τάξης του 45%, εξέφρασαν την άποψη ότι ο αρχηγός των "μερένγκες" θα επιλέξει να μετακομίσει στην "αιώνια αντίπαλο", Μπαρτσελόνα!

Όσον αφορά στις υπόλοιπες "επιλογές" του κόσμου, το 31% των ερωτηθέντων (8.000 ψήφοι) θεωρεί πως θα μεταγραφεί στην Άρσεναλ, το 10% στη Μάντσεστερ Σίτι (3.000 ψήφοι), ενώ από και πέρα υπήρχαν και οι επιλογές των Μπάγερν Μονάχου (4,7%), Μονακό (3%) και Γιουβέντους (2,4%).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φόρος και στα μικρά οικόπεδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φόρος και στα μικρά οικόπεδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ