2013-10-20 11:11:21
Φωτογραφία για Ο Σερ Άλεξ στο πλευρό του Μόγιες!
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στήριξε σε δηλώσεις του τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα με την ισοπαλία με την Σάουθαμπτον να αποτελεί την τελευταία της γκέλα.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε δηλώσεις του, στήριξε τον Ντέιβιντ Μόγιες, τονίζοντας πως η Premier League, μόνο εύκολο πρωτάθλημα δεν είναι.

«Για τον Ντέιβιντ, το να κερδίσει ένα τρόπαιο αυτή τη χρονιά, θα είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Δεν έχει σημασία αν αυτό θα είναι το τρόπαιο του Λιγκ Καπ, του Κυπέλλου Αγγλίας, του Champions League ή της Premier League. Πάντα είχαμε προτεραιότητες ως ομάδα και προφανώς ο Ντέιβιντ το γνωρίζει και ελπίζει να τα καταφέρει.

Το κλειδί για τον ίδιο δεν είναι να κοιτάξει να πάει καλύτερα ή όχι, αλλά να διατηρήσει τις επιτυχίες του συλλόγου εδώ και 20 χρόνια. Δεν είναι εύκολη η Premier, γιατί υπάρχουν έξι ομάδες που μάχονται για την κορυφή.

Ο σύλλογος τον στηρίζει πλήρως. Πρόκειται για μια ομάδα που διοικείται φανταστικά και δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τύχη και μακάρι να έρθει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Φέργκιουσον.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ