2013-10-25 09:32:06
Φωτογραφία για Οριστικό το διαζύγιο για τον Clint Eastwood
Όλοι περίμεναν ότι το ζευγάρι επί 17 χρόνια θα τα ξαναβρεί, όταν τον Σεπτέμβριο η Dina Eastwood απέσυρε την αίτηση διαζυγίου που είχε καταθέσει από τον σύζυγό της Clint. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες μετά επέστρεψε στο δικαστήριο με νέα αίτηση διαζυγίου, δείχνοντας ότι η προσπάθεια επανασύνδεσης απέβη άκαρπη. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στις 29 Αυγούστου, ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου η Dina κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Δύο ημέρες μετά φάνηκε ότι άλλαξε γνώμη όταν απέσυρε την αγωγή της. Όμως, πλέον ο χωρισμός είναι η μόνη λύση για το ζευγάρι, καθώς η Dina επιμένει στην αίτησή της για ασυμβίβαστες διαφορές και απαιτεί την αποκλειστική κηδεμονία του γιου της με τον Clint Eastwood, διατροφή από τον σύζυγό της και την πληρωμή των δικαστικών εξόδων από τον διάσημο ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό.

Λέγεται ότι τα προβλήματα άρχισαν όταν η Dina υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για το ριάλιτι σόου Mrs Eastwood And Company, όπου θα συμμετείχαν η κόρη του ζευγαριού Morgana όπως και η 20χρονη κόρη του Eastwood, Francesca Eastwood, από προηγούμενη σχέση του με την ηθοποιό Frances Fisher καθώς και το συγκροτημα που μανατζάρει η Dina, Overtone.


Σύμφωνα με πηγή, ο 83χρονος σταρ έγινε έξαλλος καθώς η σύζυγός του έκανε ό,τι αυτός σιχαινόταν, εξέθετε την ιδιωτική τους ζωή και τα παιδιά του στην τηλεόραση! Ο Clint είναι πατέρας επτά παιδιών από πέντε διαφορετικές γυναίκες, αν κι έχει παντρευτεί μόλις δύο. Με την Dina παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 1996.

Η Dina αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο χωρισμός τους ήταν μια αμοιβαία απόφαση και πως οι δυο τους θα παραμείνουν πολύ καλοί φίλοι. Ωστόσο, μόλις πρόσφατα, εξομολογήθηκε ότι εξοργίστηκε όταν είδε φωτογραφίες του συζύγου της σε ραντεβού με την Erica Tomlinson-Fisher, την πρώην σύζυγο του εφηβικού έρωτα της Dina, Scott Fisher. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ