2013-11-06 01:44:15
Φωτογραφία για Ζεσούς: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απόδοση τερματοφύλακα»!
Υποκλίθηκε στον Ρομπέρτο ο Ζορζε Ζεσούς που μίλησε για απίστευτη απόδοση τερματοφύλακα και είπε ότι η Μπενφίκα έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι της αλλά έχασε εξ΄αιτίας του.

Η συνέντευξη Τύπου του Ζόρζε Ζεσούς είχε πολλές αναφορές στον Ρομπέρτο:

«Πλέον είναι δύσκολο να προκριθούμε, έχουμε όμως άλλα δύο ματς. Κάναμε το καλύτερο φετινό παιχνίδι μας, είχαμε 6-7 ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός είχε μόνο μία με τον Σαλίνο στο τέλος. Χάσαμε γιατί ο Ρομπέρτο έκανε τόσες πολλές αποκρούσεις. Πρώτη φορά στη ζωή μου έχω δει έναν τερματοφύλακα να τα πιάνει όλα. Πρέπει να έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του.

Είχε και τύχη ο Ρομπέρτο, αλλά έδειξε ότι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις και απέδειξε και σε μένα την μεγάλη του αξία.

Δεν έκανα διαφορετική τακτική σήμερα, απλώς βγήκε η δουλειά μας στις προπονήσεις και παίξαμε πιο δυνατά. Βγαίνει η δουλειά μας στο γήπεδο πλέον.


Στη Λισαβόνα παίχτηκε μπάλα μόνο 45 λεπτά λόγω της βροχής. Στη Λισαβόνα δίκαια ήρθε το ματς ισόπαλο, εδώ όμως όχι. Μπορούσαμε να είχαμε βάλει πολλά γκολ απόψε, ο Ολυμπιακός είχε ομως τον Ρομπέρτο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο ματς ο Ολυμπιακός κέρδισε μόλις δύο κόρνερ, από τα οποία σκόραρε ένα γκολ.

Δεν κάναμε λάθος με τον Ρομπέρτο που έφυγε από την Μπενφίκα. Αποδεικνύεται ότι η Μπενφίκα βγάζει μεγάλους παίκτες όπως τον Κοεντράο, τον Ραμίρεζ, έτσι και με τον Ρομπέρτο. Οι παίκτες σε εμάς αναπτύσσονται και πάνε σε άλλες ομάδες».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελλάδα ή Βενεζουέλα;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελλάδα ή Βενεζουέλα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ