2013-11-06 01:46:06
Φωτογραφία για Ελλάδα ή Βενεζουέλα;
Πριν 2 ημέρες ξαφνικα και χωρις καμια προειδοποιηση, οπως συμβαινει συνεχεια εδώ στη Βενεζουελα,  ολα τα προγράμματα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά διεκόπησαν για να παρει την θεση τους ένα ακόμα διάγγελμα,

σε πανεθνικό δικτυο,του "Προέδρου" της "Επαναστάσεως" Νικολας Μαδουρο.Συνηθες και σχεδόν καθημερινο το φαινομενο δεν με εκπλήσει πια,και η εκπληξη ερχεται παντα απο τι βγαινει απο το στομα του δικτατορίσκου

καθε φορα στο ονομα της προπαγανδας και της πλυσης εγκεφαλου του πραγματικα βαθια αναλφαβητου, απαιδευτου, αμόρφωτου λαου του (έτσι τον θελουν απαντες ιμπεριαλιστες,κατακτητες και "επαναστατες" δικτατορες που λυμαίνονται την Λατινικη Αμερικη 200 χρονια τωρα).

Καθηλωμενη λοιπον ολη η χωρα στα κατειλημμένα μεσα μαζικης ενημερωσης άκουσαν το εξης απο τα επισημα χειλη του "Προεδρου" τους:

Κατα την διαρκεια εργασιων για την επέκταση γραμμής του μετρό και στο σημειο όπου περνάει ακριβώς κάτω από τον τάφο του Τσαβες,οι εργατες σταματησαν αποσβολωμένοι και με την καρδια γεματη απο εθνικη,πατριωτικη και θρησκευτικη υπερηφάνεια, αντίκρισαν ένα θέαμα που θα εκανε καθε σοσιαλιστη πατριωτη να δακρύσει.


Πανω στον τεραστιο βραχο που εφραζε τον δρομο του μετροποντικα αποτυπωμενο σε όλη του την μεγαλοπρέπεια το προσωπο του λαοπρόβλητου  ηγετη της "Επαναστάσεως" Ούγκο Ραφαέλ Τσάβες Φρίας .... Επι 2 ωρες ο "Προεδρος" μιλουσε με συγκινηση και ανέλυε το νοημα του μεγαλου θαύματος

και στο τελος δηλωσε στεναχωρημενος διοτι το θαυμα κρατησε για λιγο kai ενω δεν υπαρχουν αποδειξεις για το γεγονος τα λογια των φτωχων πλην τιμιων εργατων του "σοσιαλισμου" δεν χωρούν αμφισβήτηση.....

Όταν άρχισα να καταλαβαίνω,και αφου ειχα την τυχη να ζησω 3ης εκλογικες αναμετρησεις σε 2 χρονια, το πως λειτουργεί το πολιτικο συστημα στην Βενεζουελα και τι μεσα χρησιμοποιούν εδω οι πολιτικοι για την χειραγώγηση των μαζών,προσπαθησα να εξηγησω στην Venezolana γυναικα μου ότι όπως και παγκοσμιος ετσι και στην Ελλαδα οι πολιτικοι χρησιμοποιούν τεχνικές ψεματα και υποσχεσεις για να διαχειριστούν τις μαζες και να μεινουν στην εξουσια όσο το δυνατόν περισσότερο. Αλλα σε σύγκριση με την Βενεζουελα τα ψέματα είναι πιο καλυμενα και οι τεχνικες πιο εξυπνες για να πείσουν ενα λαο πιο μορφωμενο και πιο ψημενο πολιτικα οπως ειναι ο Ελληνικος με την τεραστια ιστορια.

Η γυναικα μου με πιστεψε και ακομα χειροτερα το πιστευα και εγω.

Εκπομπη "Ανατροπη" συνεντευξη του πρωθυπουργου Αντωνη Σαμαρα στο φερεφωνο δημοσιογραφο Πρετεντέρη.

Το φερεφωνο θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στον Σαμαρά να πει μια απο τις γνωστες ξυλινες αρλούμπες του κανει την διαπιστωση οτι οι νεοι σημερα δεν πιστευουν και αμφισβητουν το πολιτικο συστημα,ακομα και την Δημοκρατια μας.

Με ενα βλεμμα κατακτητη,σαν ένας ακόμα Ισπανος,Πορτογάλος η Βρετανος την στιγμη που παταει γη στον νεο κοσμο και αντικριζοντας για πρωτη φορα τους αυτοχθονες ανοιγει το σεντουκι του, επαναλαμβάνοντας την ιστορια, προσφέρει στους αγνους ιθαγενείς απαστράπτοντα...τιποτα.

Ναι αλλα σε ενα χρονο υποσχομαι δωρεαν wifi internet σε όλη την Ελλάδα απανταει ο Πρωθυπουργος τους φέρνοντας σε αμηχανια ακομα και το φερεφωνο που ψελίζει εχμ εχμ τώρα το υποσχεθήκατε πρεπει να το κανετε..

Δεν γνωριζω και δεν με αφορά το τι θα κανει o Σαμαρας, αλλα εγω πρεπει να ξανακανω την κουβεντα που ειχα πριν απο λιγο καιρο με την γυναικα μου. Να της ζητησω συγνωμη που εστω και για λιγο θεωρησα ότι πολιτικά και κοινωνικά η σε οποιοδηποτε αλλο επιπεδο, οι Ελληνες ειναι ανωτεροι των Βενεζολανων. Αν εσυ ακομα το πιστευεις, αν εσυ ακομα τους πιστεύεις, περιμενε μονο λιγο καιρο, ωσπου μια μερα το προσωπο του Καραμανλη η του Παπανδρεου η του Μικη Mouse, εμφανιστεί σε κάποιο βραχο και στην Ελλαδα, εως τοτε μην στεναχωριέσαι εχεις δωρεαν wifi internet σε ολη την χωρα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ