2013-11-11 10:31:10
Φωτογραφία για Την περίπτωση εγκέφαλος της ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ. Βραχνείκων να είναι Πατρινός πολύ γνωστός από τον χώρο της νύχτας, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ
Την περίπτωση «εγκέφαλος» της ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ. Βραχνείκων να είναι Πατρινός πολύ γνωστός από τον χώρο της νύχτας που διώκεται για σωρεία ληστειών φαίνεται να εξετάζουν με προσοχή οι άνδρες της τοπικής αστυνομίας που ερευνούν το πρόσφατο χτύπημα με λεία 60.000 ευρώ.

Πρόκειται για το άτομο που καταζητείτο για ληστείες σε ΕΛΤΑ και τράπεζες. Για τη σύλληψή τους είχε στηθεί αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής, στις 27 του περασμένου Ιουνίου, σε καφετέρια του Χαλανδρίου και σε αυτήν (επιχείρηση) ακινητοποιήθηκε ο δεύτερος αλλά διέφυγε ο πρώτος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η «στροφή» των ερευνών της τοπικής αστυνομίας προς την κατεύθυνση αυτού του καταζητούμενου έγινε με αφορμή διασταυρωμένες πληροφορίες που συνέλεξαν αστυνομικοί της περιοχής και βάσει των οποίων το εν λόγω άτομο εθεάθη στην πόλη της Πάτρας τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ.. Μάλιστα οι μαρτυρίες ατόμων που τον αντελήφθησαν καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι βρισκόταν στην πόλη όχι μόνο δύο ημέρες πριν τη ληστεία στα Βραχνέικα, αλλά ακόμα και μέχρι αργά τη νύχτα της παραμονής αυτής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη πληροφορία είχε διαδοθεί ευρέως σε άτομα της νύχτας, προκειμένου να... «φυλάγονται» ορισμένοι εξ αυτών που έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με τον καταζητούμενο (υπήρξε ο φόβος ότι είχε έρθει για αυτούς).

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ