2013-11-11 16:06:06
Φωτογραφία για ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Είναι εκπληκτική και σε αριθμούς η παρουσία του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα και οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν εντυπωσιακά ρεκόρ σε διάφορους τομείς, έχοντας μια από τις πιο εντυπωσιακές πορείες σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" - Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα σε όλόκληρη την Ευρώπη, έχοντας δεχτεί 3 γκολ, όσα και η Ρόμα στην Ιταλία που έχει δώσει ένα ματς περισσότερο. Ακολουθούν με 4 η Ομόνοια, η Λιλ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με 5 ο Απόλλων Λεμεσσού και η Σαουθάμπτον. Με 6 η Τότεναμ, η Πόρτο, η Χάποελ Τελ Αβίβ και η Σουτζέσκα στο Μαυροβούνιο. Κια με 7 η Μπάγερν, η Μπενφίκα, η Ρίο Άβε, η Στεάουα, η Μπεσίκτας και η Μπιρκίρκαρα στη Μάλτα.

- Ο Μήτρογλου με τα 14 γκολ είναι δεύτερος σκόρερ όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Μπροστά του είναι μόνον ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 16! Και μαζί με τον Έλληνα φορ ο Φιμπόγκασον της Χέρνεφεν που έχει κι αυτός 14.

- Μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έφτασε το goal average του στο +31 (34-3). Σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καλύτερη επίδοση έχει μόνο η Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία που έχει +35 (45-10) αλλά σε 14 αγωνιστικές. Αμέσως πιο κάτω από τον Ολυμπιακό είναι η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί έχουν +30 (38-8), σε 13 ματς. Πιο πίσω η Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία με +28 (38-10), αλλά σε 17 αγωνιστικές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ