2013-11-11 16:57:09
Φωτογραφία για Εθνική χάντμπολ: Στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης
Σημείωσε άνοδο πέντε θέσεων, χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Σβέσατ και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Άνοδο πέντε θέσεων, με αποτέλεσμα να φιγουράρει πια στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, σημείωσε η εθνική ομάδα ανδρών του πινγκ πονγκ, χάρη στα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Σβέσατ και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κώστα Βατσακλή επέστρεψε σε τόσο ψηλά βαθμολογικά επίπεδα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια.

Η αμέσως προηγούμενη φορά, που το συγκρότημα των ανδρών βρισκόταν στο νούμερο 11 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν τον Οκτώβριο του 2011, ενώ έχει φυσικά και καλύτερα πλασαρίσματα.

Τον Αύγουστο του 2010 εμφανιζόταν στο νούμερο 10, τον Ιούλιο του ίδιου έτους στο νούμερο 8, ενώ ολόκληρο το 2009 ήταν στην πρώτη 10άδα του κόσμου, με κορυφαία θέση γενικώς την 6η το Νοέμβριο.

Άνοδο είχε και η εθνική μας ομάδα των γυναικών στον αντίστοιχο πίνακα. Αυτόν το μήνα βρίσκεται στο νούμερο 33 με 168 βαθμούς, όταν τον Οκτώβριο ήταν στο νούμερο 37 με 164.

Με αυτά τα αριθμητικά δεδομένα δεν κινδυνεύει η συμμετοχή της στη 2η κατηγορία του επόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, άσχετα το αν το 2012 είχε περιοριστεί σε θέσεις υποβιβασμού.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ