2013-11-11 16:58:05
Φωτογραφία για ΔΙΩΡΑ... «ΓΚΑΖΙΑ» ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΕ ΣΤΕΦΕΝΣ!
Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, σκασμένος με την αποκαρδιωτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ, την οποία παρακολούθησε από κοντά από την σουίτα που του είχε παραχωρηθεί στο Γήπεδο Καραϊσκάκης και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ξέσπασε.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, που καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως έχουμε αναφέρει, μουρμούριζε και μιλούσε σε έντονο ύφος στους συνεργάτες του, εξοργισμένος απ' αυτά που έβλεπε στο χορτάρι, είχε τετ α τετ μετά το ματς με τον Χουμπ Στέφενς!

Η συνάντηση που κράτησε για περισσότερες από δυο ώρες μόνο σε καλό κλίμα δεν έγινε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Sentra 103,3» και το κλίμα στην Τούμπα είναι τεταμένο Ο Σαββίδης που εκτός από τις σκοτούρες που του δημιούργησε ο ΠΑΟΚ, δεν επέστρεψε με την αποστολή, καθώς έχει κι άλλα στο κεφάλι του.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ έχει διάφορα θέματα με την ΣΕΚΑΠ καθώς η κατάσταση έχει πάρει απίστευτη τροπή κατά του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Σαββίδης ζήτησε απολύσεις, περικοπές και οι εργαζόμενοι βγαίνουν στο δρόμο κι απειλούν με καταλήψεις! Ετσι, έμεινε στην Αθήνα για να διευθετήσει το θέμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ