2013-11-13 08:19:03
Φωτογραφία για Ηλεία: Εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή του ρεύματος για να κάνουν διάρρηξη!
Το βενζινάδικο του κ. Κώστα Γιαννακόπουλου στην είσοδο του Τραγανού έβαλαν στο «στόχαστρο» για πολλοστή φορά τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο Ρομά ηλικίας 19 και 24 ετών, εκμεταλλευόμενοι βλάβη εξαιτίας της κακοκαιρίας, στο δίκτυο της ΔΕΗ, η οποία «βύθισε» την περιοχή στο σκοτάδι για περίπου μία ώρα!

Υπολογίζοντας ότι με τη διακοπή της ΔΕΗ δεν θα λειτουργούσαν ούτε οι κάμερες ούτε τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας, οι δύο δράστες έσπασαν το πλαϊνό ρολό και την τζαμαρία και μπήκαν στο εσωτερικό του πρατηρίου.

Δεν είχαν υπολογίσει όμως στην ιδιωτική εταιρεία φύλαξη που πέρασε από το σημείο λίγα λεπτά αργότερα και αντιλήφθηκε τη διάρρηξη, ειδοποιώντας τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου ο οποίος έσπευσε άμεσα.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι νωρίς το πρωί έπεσαν στα χέρια των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, θορυβήθηκαν από την κινητοποίηση και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πάρουν τίποτα.


Οι ζημιές ωστόσο που προκάλεσαν στο πρατήριο ξεπερνούν τα 400 ευρώ.

«Ήρθα εδώ στις 2:30 το πρωί όταν με ειδοποίησε η εταιρεία security» είπε στο patrisnews.com ο κ. Κώστας Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Εκείνη την ώρα δεν είχε ρεύμα και ίσως οι δύο διαρρήκτες θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία. Έσπασαν το ρολό και τη τζαμαρία, ζημιά περίπου 400 ευρώ και μπήκαν μέσα χωρίς να πάρουν τίποτα. Έχω χάσει πια το λογαριασμό ποια διάρρηξη είναι αυτή. Βρισκόμαστε στο έλεος των κλεφτών. Το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας και ο Διοικητής τους κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αν δεν ήταν και αυτοί δεν θα ξέραμε τι να κάναμε. Είναι πραγματικά κρίμα να μην μπορούμε να ορίσουμε τις περιουσίες και τις επιχειρήσεις μας, να μην μπορούμε να δουλέψουμε εξαιτίας των διαρρηκτών…».

Στάθης Πουλιάσης-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ