2013-11-15 05:28:03
Φωτογραφία για Πάτρα-Σοκ: Υπάλληλοι απορριμματοφόρου πολτοποιήσαν ζωντανό σκύλο επειδή δεν κατέβαινε απο κάδο!
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Καστρίτσι της Πάτρας και αφορά την ασύλληπτη εν ψυχρώ εκτέλεση ζώου από υπάλληλους της καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα με καταγγελία του Αχαϊκού Συλλόγου Μέριμνας Ζώων χθες το πρωί το απορριμματοφόρο με αριθμό ΚΗΗ 4856 του Δήμου Πατρέων πήρε μαζί με τα σκουπίδια στον κάδο που τα πολτοποιεί και ένα ζωντανό σκυλί!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το σκυλί βρισκόταν μέσα στον κάδο απορριμμάτων. Οι γονείς και οι μαθητές κοντινού σχολείου που είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριμματοφόρου άρχισαν να φωνάζουν στους οδηγούς αλλά αυτοί δεν σταμάτησαν.

Σύμφωνα με καταγγελία του Αχαϊκού Συλλόγου Μέριμνας Ζώων, οι υπάλληλοι του Δήμου είχαν δει το σκυλί και μάλιστα ένας από αυτούς άρχισε να... μιλά με το ζώο και του έλεγε να κατέβει μόνο του! "Δεν κατεβαίνεις; τώρα θα δεις" του είπε και αμέσως μετά άδειασε και τον επόμενο κάδο κι έβαλε μπροστά το μηχάνημα.

Ο υπάλληλος ισχυρίστηκε πως το ζώο ήταν άρρωστο!

Ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων θα καταθέσει μήνυση κατά των υπαλλήλων και παντός υπευθύνου, ενώ ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς αφού ενημερώθηκε για το θέμα, διέταξε την άμεση διενέργεια ΕΔΕ και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ