2013-11-16 12:35:06
Φωτογραφία για Εκρηκτικοί... συνδυασμοί ζωδίων!
Καλά, το τι έχει να γίνει, δεν περιγράφεται! Έρχονται πολύ παθιασμένες σχέσεις, που τις κάνει εντελώς καuτές η Αφροδίτη!

Λίγο πριν την απίστευτα ερωτική Πανσέληνο στον ταύρο, έρχεται η Αφροδίτη και βάζει πυρκαγιά στις καρδιές! Ενώνονται άνθρωποι με μοιραία δεσμά, και γίνεται ένα γλυκό γαϊτανάκι, που είναι πέρα από κάθε φαντασία! Ας δούμε τα πιο hot ταιριάσματα, που κάνουν ό,τι θέλει η Αφροδίτη!

Ιχθείς και Υδροχόος

Καλά, είναι η πιο τρελή εποχή για αυτό το παθιασμένο ζευγάρι! Πράγματα που ούτε που μπορούσε να τα φανταστεί ο ιχθύς, θα του τα χαρίσει ο τρομερά ερωτοχτυπημένος Υδροχόος! Μαζί, αυτοί οι δύο, θα χάσουν κανονικά το μυαλό τους. Έτσι κι αλλιώς, ο Ιχθύς ζει σε ένα όνειρο. Τώρα που σε αυτό το όνειρο μπήκε με αέρα ιδιοκτήτη ο Υδροχόος, γίνονται απίστευτα πράγματα! Ο Υδροχόος απαιτεί τόλμη και παραξενιά στον έρωτα και το σεx, και ο Ιχθύς, όσο ρομαντικός και να είναι, δεν έχει καμία αντίρρηση για ένα παιχνίδι εκτός ορίων! Υπέροχη ένωση!


Καρκίνος και Λέων

Αυτά τα δύο ερωτευμένα πλάσματα, μπορεί και να προέρχονται από επανασύνδεση . Και αυτή τη στιγμή, ζουν ένα τρελό και παθιασμένο όνειρο. Είναι η πρώτη φορά που ο Καρκίνος νιώθει τόση σιγουριά και τόση δύναμη . Και αυτό, το βλέπει ο Λέων και ξετρελαίνεται! Έτσι κι αλλιώς, είναι και οι δύο πολύ αφοσιωμένοι στον έρωτά τους, μόνο που ο Καρκίνος, θέλει κι άλλο! Αυτή τη στιγμή, αυτό το ζευγάρι έχει όλα τα δώρα της Αφροδίτης, για να κάνει το πάθος του ακόμα μεγαλύτερο!

Ταύρος και Παρθένος

Η αγάπη στην μεγαλειώδη της εκδοχή. Η Αφροδίτη του ταύρου, που συμμετέχει και στον Παρθένο, είναι στον στέρεο Αιγόκερω. Είναι μια συμφωνία του γήινου πάθους, που η έντασή του είναι απερίγραπτη. Μπορεί και να έχουν όμορφες εντάσεις, κάποια νεύρα, που θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά. Δυνατά τους σημεία, η μεγάλη αξιοπιστία και το παθιασμένο σεx! Ο Ταύρος, ζει τον έρωτα της ζωής του, ο δε Παρθένος, δεν ήξερε ότι το σεξ μπορεί να είναι κάτι τόσο φλογερό!

Δίδυμοι και Αιγόκερως

Ο ήρεμος Αιγόκερως, που εξωτερικά τουλάχιστον φαίνεται πολύ προσηλωμένος στα καθήκοντα, που δεν έχει χρόνο για παιχνιδίσματα, αυτή τη στιγμή τραβάει σαν μαγνήτης τον Δίδυμο. Μπορεί να είναι η μέρα με τη νύχτα, αλλά η Αφροδίτη κάνει τον Αιγόκερω αφόρητα ερωτικό και γοητευτικό. Και ο Δίδυμος, που είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει κάτι νέο, κάτι παράξενο, πέφτει στην πιο μεγάλη ερwτική παραδοξότητα: το κρυμμένο πάθος του Αιγόκερου! Καυτές νύχτες, γεμάτες από σεξ χωρίς αναστολές!

Τοξότης και Σκορπιός

Ο πάντα δυνατός Σκορπιός, έχει μαγνητιστεί από τον Τοξότη. Η δύναμη του έρωτά τους είναι τέτοια και τόση, που δεν έχουν διάθεση για τίποτε άλλο, παρά να εξερευνήσουν ερwτικά ο ένας τον άλλον. Πάρα πολύ καλή ιδέα, γιατί είναι δύο πάρα πολύ θερμά ζώδια, που μπορούν να προσφέρουν απλόχερα την ηδονή, όταν βρεθούν με ένα ταίρι που να μιλάνε την ίδια ερωτική γλώσσα, όπως συμβαίνει μεταξύ τους. Θα γίνει ένα ζευγάρι, που η κοινή τους ζωή θα είναι γεμάτη πάθος!

Κριός και Ζυγός

Οι δύο πολικοί, που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν! Αν υπάρχει ένας άνθρωπος να βάλει χαλινάρι στη διάθεση του Ζυγού για φλερτ, είναι ο απαιτητικός Κριός. Και αυτό, γιατί το ξέρει ο Ζυγός, πως αν του φέρει ανασφάλεια, δεν σηκώνει και πολλά ο Κριός, φεύγει. Πού να τον αφήσει να φύγει, αφού τον λατρεύει! Πολύς έρωτας, πολύ συναίσθημα, που θα τους φέρει και τους δύο στα άκρα. Ο Κριός το δείχνει ότι είναι εγωιστής. Ο Ζυγός μπορεί να μην το δείχνει, αλλά είναι, και μάλιστα πολύ! Θα κάνουν έρωτα, και θα είναι δήλωση μετανοίας! Υπέροχοι!!!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ