2013-11-24 11:18:02
Φωτογραφία για ΕΓΚΩΜΙΑ ΦΑΝ ΜΠΟΥΙΤΕΝ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου πλέκει ο Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν υποστηρίζοντας πως μπορεί να σταθεί στη Μπουντεσλίγκα, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια και για την Εθνική Ελλάδας.

«Ναι, τον έχω δει σε στιγμιότυπα να σκοράρει και σίγουρα πρόκειται για ικανότατο φορ, ο οποίος ασφαλώς και θα μπορούσε να αγωνιστεί στη Γερμανία», αναφέρει στη «Real» ο άσος της Μπάγερν Μονάχου για τον άσο του Ολυμπιακού, ωστόσο τονίζει πως:

«Επειδή πρόκειται για δύσκολο πρωτάθλημα, ενδεχομένως να χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής κάποιων μηνών μέχρι να είναι απολύτως έτοιμος. Πάντως τα στοιχεία του είναι αξιόλογα και γνωρίζω ότι βοηθάει πολύ τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Παράλληλα ο Βέλγος αμυντικός μιλάει και το ενδιαφέρον που υπήρξε κάποτε από τον Ολυμπιακό: «Μου είχε πει ο φίλος μου ο Κέβιν Μιραλάς ότι ο πρόεδρος του ολυμπιακού έδειξε ενδιαφέρον για μένα. Κάτι επίσημο πάντως δεν υπήρξε ποτέ, αφού ήμοην στη Μπάγερν και δεν είναι εύκολο να φύγεις από μία τέτοια ομάδα που αγωνίζεται πάντα σε κορυφαίο επίπεδο».


Ενώ για την Εθνική Ελλάδας ανέφερε πως: «Έχω εντυπωσιαστεί από την Ελλάδα που γίνεται κάθε χρόνο καλύτερη. Δυνατή ομάδα, πολλοί καλοί παίκτες κι όχι ένας ή δύο, σύνολο με πειθαρχία και ταλέντο, για να είμαι ειλικρινής το περίμενα ότι θα προκριθεί στο Μουντιάλ. Γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προοδεύσει. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα παίζει συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ και φέρνει καλά αποτελέσματα, συνεπώς οι επιτυχίες τη Εθνικής μόνο τυχαίες δεν είναι».

Όσο για το αν θα την ήθελε αντίπαλο της εθνικής Βελγίου: «Ποιος ξέρεις, όμως το βέβαιο είναι πως θα πρόκειται για δύσκολο αντίπαλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ