2013-11-24 11:16:48
Φωτογραφία για Ηλεία: Περαιτέρω επιδείνωση από τα ξημερώματα της Κυριακής - Πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα
Σε συνέχεια της τακτικής πρόγνωσης καιρού, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, νέο οργανωμένο χαμηλό στην Ιταλία, με κέντρο τον κόλπο της Γένοβας 993hPa, κινείται αργά ανατολικά και θα επηρεάσει και την Κυριακή την Ηλεία με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία: Περαιτέρω επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από τα ξημερώματα της Κυριακής 24/11 με κατά τόπους ισχυρές έως πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Οι περιοχές που θα πρέπει να δεχθούν τις πολύ ισχυρές καταιγίδες είναι δύσκολο προγνωστικά να βρεθούν. Εν δυνάμει όμως όλη η Ηλεία σε τέτοια συστήματα χρειάζεται προσοχή.

Οι καταιγίδες κατά τόπους θα συνοδεύονται από ραγδαίες βροχές, χαλαζοπτώσεις, ισχυρή ηλεκτρική δραστηριότητα και ριπαίους ανέμους που πιθανόν να φτάσουν ή και ξεπεράσουν τα 9 μποφόρ.

Η κακοκαιρία θα διατηρηθεί με ήπια φαινόμενα την Δευτέρα 25/11.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά από την Τρίτη 26/11 τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, οι βροχές κατά τόπους στα πεδινά και οι τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ