2013-11-27 22:50:42
Φωτογραφία για Η Miranda Kerr είναι ένα fashion icon 24 ώρες το 24 ωρο
Αυτή είναι η πραγματική και full time δουλειά της. 

Το ρόλο του κορυφαίου μοντέλου, τον υποδύεται με απόλυτη επιτυχία στα διαλείμματά της.

Και για να κερδίζει χρήματα, και φυσικά για να μεγαλώνει την αγαπημένη της συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ.

Μετά από κάθε συνεργασία της στο χώρο της μόδας – είτε με τα Swarovski είτε είναι με τα Mango είτε με την Stella Mc Cartney – γυρίζει στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη με νέα items, τα οποία είναι σίγουρο και αυτονόητο πως θα προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο στην καθημερινότητά της. Γιατί εκεί ακριβώς μετριέται η δύναμη ενός fashion icon, στις street style εμφανίσεις του. Τα red carpet looks τα φροντίζει πάντα ένας επαγγελματίας ενδυματολόγος και σπάνια είναι αποτέλεσμα προσωπικών επιλογών.

Υιοθετεί το πιο κομψό και sexy πρωινό look, με ένα printed bodycon φόρεμα Herve Leger by Max Azria, συνδυασμένο με ένα απλό παλτό, το οποίο φοράει στους ώμους, κάνοντάς το ακόμα πιο επίκαιρο, και royal blue γόβες.

Δανείζεται κατεξοχήν καλοκαιρινά κομμάτια, όπως μια denim φούστα και την προσαρμόζει σε ένα φθινοπωρινό outfit, με σακάκι, παλτό, καλσόν και ankle boots για μια βόλτα στην αγορά. Περπατάει τα μεσημέρια στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ντυμένη με ίδιο τρόπο με το γιο της, Flynn –δερμάτινα μπουφάν και ρούχα στα χρώματα του κόκκινου, μαύρου και άσπρου.
Peoplegreece
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ