2013-12-07 20:00:14
Φωτογραφία για Θέλεις να είσαι ζεστή. Αλλά θέλεις να είσαι και κομψή. Γίνεται;
Mπορείς να φυσάς στο ντύσιμό σου, αλλά να μην κρυώνεις.

To savoirville.gr υποδέχεται τα κρύα! Επιτέλους έφτασε ο χειμώνας και στην Αθήνα και ήρθε η ώρα να κατεβάσουμε όλα τα ζεστά ρούχα από τις πάνω ντουλάπες και αυτό το υπέροχο μάλλινο καλσόν να αποκτήσει την θέση που του αρμόζει στις μέρες μας από εδώ και πέρα.

Μπορεί τόσο καιρό να ζηλεύαμε τα fashion icon στο εξωτερικό που έθεταν τις τάσεις για το χειμώνα φορώντας τα μάξι παλτό που τόσο λαχταράμε να φορέσουμε και εμείς και όμορφα πλεκτά τοπ και ζακέτες, αλλά επιτέλους ήρθε η σειρά μας να νιώσουμε και εμείς “Stylish and warm”. 

Κρύο λοιπόν δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να βάλουμε δεκάδες ρούχα το ένα πάνω από το άλλο και να δείχνουμε σαν «κρεμμύδια», ούτε ότι πρέπει να αποχωρηστούμε τις μίνι φούστες και τα σορτς μας (προς θεού δεν εννοούμε τα καλοκαιρινά). Με πολύ απλά τρικ λοιπόν μπορούμε να μένουμε ζεστές αλλά να δείχνουμε ταυτόχρονα σικ και “infashion” ακόμα και τις πιο κρύες βροχερές μέρες.


Το πρώτο ρούχο που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της για αυτό το χειμώνα είναι το μακρύ και oversizedπαλτό. Μπορεί όπως έχουμε ξαναπεί να μεταμορφώσει ένα βαρετό σύνολο σε ενδιαφέρον και μας προστατεύει από τις χαμηλές θερμοκρασίες! 

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για τις περισσότερες περιστάσεις (λογικά δεν μπορεί να φορεθεί και στη δεξίωση του Γερμανού πρέσβη, αλλά απλές γυναίκες είμαστε στην τελική και δεν πάμε σε δεξιώσεις κάθε Σαββατοκύριακο) και να μας κάνει να νιώθουμε όμορφες αλλά και άνετες.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να έχουμε καλσόν ή κάλτσες πάνω από το γόνατο σε διάφορα σχέδια και χρώματα ώστε να φοράμε χωρίς ενδοιασμούς τις φούστες και τα σορτς μας! Πάντα ένα όμορφο πλεκτό καλσόν με ιδιαίτερο patternείναι συν στην εμφάνιση μας και μπορεί και αυτό να μεταμορφώσει ένα απλό μαύρο φόρεμα ή ένα δερμάτινο σε φαρδυά γραμμή σόρτς σε ένα stylishoutfit.

Τέλος προτείνουμε όμορφα καπέλα και σκουφάκια για να κρατάμε ζεστό το κεφάλι μας! Επίσης είναι τέλεια για τις μέρες που τα μαλλιά μας δεν υπακούν με τίποτα στη βούρτσα και το πιστολάκι μας και χρειαζόμαστε τα μεγάλα μέσα. Για τις πιο τολμηρές τα fedora hats είναι ότι πιο in fashion για ακόμα μια χρονιά και για εκείνες που θέλουν να παραμείνουν στο κλασσικό σκουφάκι τα beanie hats θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!

Επενδύστε ακόμα σε κασκόλ και όμορφα γάντια για να ομορφύνετε περισσότερο τα outfitσας και να νικήσετε το κρύο!

Διαβάστε επίσης στο savoirville.gr
cosmo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ