2013-12-10 21:07:15
Φωτογραφία για ΜΕ... ΜΠΕΓΚΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΡ-16... ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΙΕΝΑ
Ο Ολυμπιακός θα έχει στην διάθεσή τον Μίρζα Μπέγκιτς στην πρεμιέρα του TΟP-16 της Ευρωλίγκας, ενώ η αναμέτρηση (12/12) με την Σιένα θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς την παρουσία οπαδών του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Μίρζα Μπέγκιτς είχε τιμωρηθεί από την Ευρωλίγκα με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ, αλλά μετά την έφεση των ερυθρόλευκων η ποινή του μειώθηκε κατά μία αγωνιστική. Κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πρεμιέρα του TOP-16, ενώ παράλληλλα το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει έπεσε από τα 15.000€ στα 10.001€.

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας αναφέρει:

«Η έφεση για τις ποινές μετά τον διαπληκτισμό στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ στις 28 Νοεμβρίου, συν το αίτημα αναστολής εκτέλεσης μίας εκ των τιμωριών, εξετάστηκαν από τα αρμόδια όργανα προσφυγών της Ευρωλίγκας.


Οι αρχικές ποινές που είχαν επιβληθεί από τον ανεξάρτητο δικαστή της Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό διατηρήθηκαν με μικρές τροποποιήσεις. Η Επιτροπή Εφέσεων της Ευρωλίγκας μείωσε την ποινή του Μίρζα Μπέγκιτς κατά δύο τρόπους. Η ποινή αποκλεισμού του μειώνεται από τέσσερα σε τρία παιχνίδια, ενώ το πρόστιμό του από 15.000€ σε 10.001€.

Η ίδια επιτροπή αποφάσισε να διατηρήσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, συνεπώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σιένα την Πέμπτη χωρίς φιλάθλους στο Στάδιπο Ειρήνης και Φιλίας. Παράλληλα απέσυρε ένα από τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Ολυμπιακό, ύψους 15.000€. Επίσης, η ποινή τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο στον Γιώργο Πρίντεζη παρέμειναν.

Στο μεταξύ, το αίτημα της Γαλατάσαραϊ να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η εκτέλεση της ποινής που αφορά τον Ποπς Μενσά-Μπονσού, μέχρι να εξεταστεί η έφεση, απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων. Η έφεσή του ακόμα είναι υπό εξέταση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ