2013-12-12 13:24:40
Φωτογραφία για Διατάχθηκε ΕΔΕ από το ΓΕΣ για τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη
Την άμεση αντίδραση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αθανασίου Τσέλιου προκάλεσε η φωτογραφία που εμφανίζει τον αδελφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, ανθυπολοχαγό των ειδικών δυνάμεων, να χαιρετά ναζιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχηγός ΓΕΣ διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας, ο ανθυπολοχαγός διέκοψε την εκπαίδευση του σε σχολείο ανορθόδοξου πολέμου της Ρεντίνας και αποσπάται για τουλάχιστον ένα μήνα στο Φρουραρχείο Αθηνών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη φέρεται να είναι ο νεαρός ο οποίος σε φωτογραφία στέκεται πλάι στο βουλευτή.

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των δικαστικών. Τους κατηγόρησε πως κρίνουν με βάση ιδεοληψίες και έκανε λόγο για "επίορκους που διαρρέουν υλικό στα κανάλια", και "δημοσιογράφους – παπαγαλάκια".

Ο Η. Κασιδιάρης ισχυρίστηκε μάλιστα ότι "σε όλο το υλικό που κάνετε πλύση εγκεφάλους τους Έλληνες δεν υπάρχει ούτε μια παράνομη πράξη (...) πάψτε να συκοφαντείτε"!

Άμεση ήταν η απάντηση από κύκλους της Δικαιοσύνης:

"Η Δικαιοσύνη δεν κάνει σενάρια, κάνει τη δουλειά της με βάση το νόμο, το Σύνταγμα και το αποδεικτικό υλικό που έχει στα χέρια της", σχολίασαν ανώτατες δικαστές πήγες.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr/eidiseis/amyna/diataxthhke_ede_gia_ton_adelfo_toy_hlia_kasidiarh.2547477.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ