2013-12-12 23:23:04
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Στο γεγονός ότι η ομάδα «χτύπησε» το ματς παρά το γεγονός ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, στάθηκε ο αρχηγός των Νέων του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Βλάχος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε: «Αποχαιρετάμε τη διοργάνωση απογοητευμένοι αλλά με καλές εντυπώσεις. Απογοητευμένοι γιατί μετά από το ματς της Μπενφίκα με την Παρί που ήρθε 1-1 στο 93’ χάσαμε τις ελπίδες για πρόκριση, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο τώρα κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε τα ματς του πρωταθλήματος.

Σίγουρα θα είχαμε ένα κίνητρο παραπάνω αν έπαιρνε τη νίκη η Μπενφίκα, αλλά δεν ήρθε. Και πάλι όμως μπήκαμε εμείς μέσα στο γήπεδο δυνατά για να πάρουμε τη νίκη γιατί παίζουμε και για τον κόσμο και για τη φανέλα.

Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας απέναντι στον Άρη και προερχόμαστε από την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και σίγουρα θέλουμε τη νίκη για να πλησιάσουμε τις πρώτες θέσεις».

Οσον αφορά για τις εμπειρίες που αποκόμισε η ομάδα: «Είναι μία μεγάλη διοργάνωση και αποκτήσαμε εμπειρίες και εμείς αλλά και οι προπονητές, καθώς αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες και είναι κάτι σημαντικό για εμάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα διάκριση για την BMW
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα διάκριση για την BMW
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ