2013-12-17 09:00:06
Φωτογραφία για H μοναχή Ειρήνη μερκούρη και το «χτύπημα» του Βαγγέλη Περρή
Η καριέρα της τα τελευταία χρόνια είναι απλά …ανύπαρκτη. Ωστόσο η Ειρήνη Μερκούρη κατά καιρούς βρίσκεται στη δημοσιότητα με δημοσιεύματα που συνήθως έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή, τις πλαστικές που έκανε ή δεν έκανε και διάφορα άλλα σχετικά κι αδιάφορα.

Η τελευταία είδηση που κυκλοφόρησε γύρω από το άτομό της είχε να κάνει με τον μοναχισμό. Δημοσιεύματα ήθελαν την τραγουδίστρια να επισκέπτεται το μοναστήρι του Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη καθώς ήθελε να γίνει μοναχή.

Η ίδια η τραγουδίστρια βέβαια, όταν επικοινωνήσαμε μαζί της μας απάντησε με ύφος χιλίων καρδιναλίων «Ότι έχω να πω θα το πω στις κάμερες». Από εκεί καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Στη συνέχεια κι ενώ γράφτηκε ότι η τραγουδίστρια θα εμφανιζόταν στο ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ του Θέμου για να δώσει τις δικές της απαντήσεις… η μοναχή Ειρήνη δεν πάτησε ποτέ στα στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή.

Έτσι ο Βαγγέλης Περρής έγραψε στη στήλη του: «Η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη φέρεται να ασπάζεται τον μοναχικό βίο κατά σύμπτωση λίγο προτού κυκλοφορήσει το νέο της CD. Στο προηγούμενο κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που την παρουσίαζε «ανορεκτική» και ευτυχώς που η δισκογραφία της δεν έχει μεγάλη συχνότητα, γιατί πλέον έχουν μείνει ελάχιστες επιλογές εντυπωσιασμού…».

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ