2013-12-17 11:46:03
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΡΕΠΟ!
Επιστροφή στην εσωτερική καθημερινότητα στον Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή λάμψη της κλήρωσης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ουσιαστικά θα απασχολήσει αργότερα τους ερυθρόλευκους.

Αυτό που προέχει αυτή την στιγμή για τον προπονητή και τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με άλλες δύο νίκες, την Τετάρτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραΐσκάκη και το Σάββατο με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι η διαφορά μπορεί να μεγαλώσει και άλλο από τον δεύτερο ΠΑΟΚ που έχει το δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι και να γίνουν ακόμα καλύτερες οι γιορτές και η ξεκούραση των ερυθρόλευκων, με τον Μίτσελ να αφήνει τους παίκτες του ελεύθερους από την Κυριακή (22/12) και να τους περιμένει ξανά στο Ρέντη στις 30 του μηνός.

Ευχάριστα είναι εξάλλου και τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών, με τον Μανιάτη να είναι ήδη έτοιμος για... δράση και τον Μήτρογλου να πηγαίνει πολύ καλά και να αναμένεται η επιστροφή του στις προπονήσεις μόλις γυρίσει η ομάδα από το ρεπό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ