2013-12-18 08:51:03
Φωτογραφία για ΣΧΙΖΑΣ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ
Για τη… μάχη της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού με την Πριμόριε Ριέκα σήμερα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», μίλησε ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, Τάσος Σχίζας.

Ο πολίστας του Θρύλου στάθηκε τόσο στην άμυνα όσο και στον κόσμο των ερυθρόλευκων που με τη βοήθεια του μπορεί να σπρώξει την ομάδα προς την πρώτη της νίκη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός αν και έχει φτάσει πολύ κοντά δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στη διοργάνωση ενώ και η Ριέκα έρχεται στον Πειραιά με μόλις ένα βαθμό.

Η Ριέκα είναι κατά την άποψη μου μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και έχει ίσως το πιο πλήρες ρόστερ από όλες τις άλλες. Είναι μια κλασική δυνατή ομάδα από την Κροατία και δεν συγχωρεί λάθη.

Για μένα το βασικό σ' αυτά τα παιχνίδια είναι η άμυνα. Εάν κρατήσουμε τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ τότε θα μπορούμε να διεκδικήσουμε και τη νίκη από το παιχνίδι. Το ματς είναι αμφίρροπο και για τις δυο ομάδες. Ελπίζω να είμαστε σε καλή ημέρα, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο και να πάρουμε τη νίκη.

Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στην πισίνα για να στηρίξει προκειμένου όλοι να καταλάβουν πως ο Ολυμπιακός έχει μια από τις δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Από την ημέρα της κλήρωσης έχω πει πως η έδρα είναι το «κλειδί» και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ