2013-12-18 21:39:36
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ... ΔΥΣΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ +10! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2
Ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκρισή του στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα και αύξησε στο +10 τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν τα εύκολα... δύσκολα αλλά επικράτησαν τελικά του μαχητικού ΠΑΣ Γιάννινα και σε συνδυασμό με το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, έφτασε για πρώτη φορά, φέτος, σε διψήφιο αριθμό διαφοράς από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ίλιτς άνοιξε το σκορ στο 11’, ωστόσο ο Ολυμπιακός ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση με γκολ του Σαβιόλα (21’) και από ένα πέναλτι των Μασάντο (51’) και Κάμπελ (70’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βισέντο (87’).

Στα καθαρά αγωνιστικά Τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του για το 2013 και ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε, για ακόμα μια φορά με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του. Οι ερυθρόλευκοι είχαν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα του Τσιώλη, ο οποίος ψάχνει την αγωνιστική του ταυτότητα μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Μάλιστα,οι Ηπειρώτες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Μίτσελ, όταν ο Ίλιτς με διπλή προσπάθεια κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο και να ανοίξει το σκορ.


Η αντίδραση του Ολυμπιακού όμως ήταν άμεση. Με προσπάθεια να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ από τα άκρα και τον Σαβιόλα με τον Βάις να ξεχωρίζουν για ένα ακόμα παιχνίδι ήρθε και το γκολ. Ο Σαβιόλα έκανε το 1-1, όμως μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σίγουρα πιο... χορταστικό. Ο Ολυμπιακός, ανέβασε αρκετά την απόδοσή του, ο Κάμπελ, που μπήκε αντί του Τσόρι έδωσε άλλη πνοή και «τράβηξε» το παιχνίδι του Ολυμπιακού από δεξιά. Από εκείνη την πλευρά και μετά τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Ο Μασάντο, με πέναλτι, έκανε το 2-1, ενώ λίγο αργότερα και μετά από ένα δοκάρι του Ολαϊτάν, ο Κάμπελ, με νέο πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να μειώσει στο 87’ με τέρμα του Βισέντο, ωστόσο αν και ξαναμπήκε για λίγο στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό, να φτάνει σε ακόμα μια νίκη, έστω και αν την έκανε να φαίνεται δύσκολη, να πανηγυρίζει μαζί με τον κόσμο του το αήττητο αλλά και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και να αυξάνει την διαφορά του στο +10 από τον ΠΑΟΚ, που έμεινε στο 1-1 στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπάζογλου, Σαβιόλα (74’ Σέποβιτς), Σάμαρης, Μανωλάς, Σαλίνο, Ντομίνγκες (46’ Κάμπελ), Βάις (70’ Φουστέρ), Μπονγκ, Ολαϊτάν.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Τόρες, Εντινγκά, Σιόβας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ιλιτς (83’ Μπέριος), Τσάβες (65’ Βισέντο), Βίλα, Αυγενικού (51’ Κρητικός), Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κολοβέτσιος.

Στον πάγκο: Αμπάρης, Γιάκος, Νάκος, Σκόνδρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ