2014-01-08 12:06:22
Φωτογραφία για ΜΟΥΝ Ο... ΑΝΤΙ-ΠΕΤΓΟΥΕΪ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Τζαμάριο Μουν είναι ο παίκτης που επελέγη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αντικαταστήσει τον Μπρεντ Πετγουέι, που τέθηκε νοκ-άουτ για δυο μήνες με πρόβλημα στη μέση.

Μεσούσης της περιόδου προφανώς και δεν επρόκειτο να αποκτηθεί κάποιο τεράστιο όνομα , αφού οι παίκτες στο... ''πάνω ράφι'' έχουν ομάδα και συμβόλαιο. Εντούτοις, ορισμένες φορές κάτι καλό μπορεί να προκύψει και στα χαμηλότερα και φθηνότερα ράφια της αγοράς.

Ο Μουν (που αυτο-ανακοινώθηκε ,όπως βλέπετε, μέσω twitter) είναι ένας παίκτης που βασικά ανήκει στη θέση ''3'', αγωνίστηκε στο ''4'' και γενικώς προσεγγίζει αρκετά το στυλ του παίκτη που θα αντικαταστήσει.

33 ετών με ύψος 2.03 ο Μουν από το 2007 ως το 2009 ανήκε στους Τορόντο Ράπτορς κι εν συνεχεία αγωνίστηκε για τους Χιτς , τους Καβαλίερς, τους Μπομπκατς. Από το 2012 βρέθηκε στο NBDL (την προ-παρασκευαστική λίγκα του ΝΒΑ) με τη φανέλα των Ντιφέντερς του Λος Άντζελες.


Τον έχουμε δει σε διαγωνισμούς καρφωμάτων και γενικώς έχει πλούσια αθλητικά προσόντα.

Στην Ευρωλίγκα θα παίξει από τον δεύτερο γύρο του ΤΟΠ-16 , ενώ θα ζεσταθεί στον δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Προφανώς και πρόκειται για ζαριά, αλλά τα περιθώρεια έτσι κι αλλιώς ήταν στενά για τον πρωταθλητή Ευρώπης που κλήθηκε απροόπτως να αντικαταστήσει δυο ξένους.

Το μεγάλο ζητούμενο ,από τη στιγμή που δεν αποκτήθηκε ένας παίκτης για τις θέσεις 4-5, αλλά για τις θέσεις 3-4, είναι πότε (και αν) ο Μπέγκιτς θα ανταποκριθεί (δύσκολο έως απίθανο) και πότε θα αποφασίσει ο προπονητής του πρωταθλητή Ευρώπης να ρίξει στα βαθιά τον Καββαδά , εφόσον ο μικρός είναι έτοιμος να ανταποκριθει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ