2014-01-11 19:19:06
Φωτογραφία για Πάτρα: «Τρώγλη» το Φυλάκιο στις εγκαταστάσεις του «Λαδόπουλου»
Σοκαριστική είναι η εικόνα που παρουσιάζει χώρος Δημόσιου κτηρίου στην πόλη των Πατρών. Ξεχαρβαλωμένα παράθυρα, πεταμένα καλώδια, σκουπίδια και κάθε είδους άχρηστα αντικείμενα, βρίσκονται εντός του φυλακίου στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου» επί της Ακτής Δυμαίων, χώρος που ανήκει στο Δήμο Πατρέων.

Η φωτογραφία που εξασφάλισε το «patratora.gr», καταδεικνύει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να εργαστεί ο υπάλληλος φύλαξης του Δήμου. Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως πλέον τις τελευταίες ημέρες αρνείται να μπει στο χώρο για να εργαστείκαθώς, η δυσοσμία και η απουσία στοιχειώδους καθαριότητας κάνουν την παραμονή στο συγκεκριμένο σημείο κάτι παραπάνω από ανυπόφορη, ενώ κάτι από παραπάνω είναι ορατός ο κίνδυνος που εγκυμονεί για την υγεία του συγκεκριμένου υπαλλήλου.

Αξίζει να αναφερθεί πως παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις προς τους αρμοδίους κανείς -τουλάχιστον μέχρι την δημοσίευση του θέματος- δεν έχει επιληφθεί του αιτήματος ο χώρος να γίνει «ανθρώπινος»…!


Να αναφέρουμε πως το φυλάκιο βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο των εγκαταστάσεων, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα στο κεντρικό κτήριο στο «Λαδόπουλο», έχουν μεταφερθεί και στεγάζονται άλλες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, η εικόνα των οποίων δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση που εμφανίζει το φυλάκιο…!

Υπενθυμίζουμε πως στην αίθουσα συνεδριάσεων του «Λαδόπουλου», ακριβώς απέναντι από την «τρώγλη» φυλάκιο, πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, ενώ μέχρι πρότινος εκεί συνεδρίαζε και το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρών.

Τα οικονομικά προβλήματα εξαιτίας των περικοπών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δεδομένα, όμως αποτελεί αδιανόητο στον προϋπολογισμό του Δήμου Πατρέων, εν έτη 2014 να μην έχουν συμπεριληφθεί δυο ξεσκονόπανα, ένα καθαριστικό και ένα απολυμαντικό χώρου που θα διασφάλιζαν καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και συνθήκες υγιεινής για τον φύλακα των εγκαταστάσεων…!
patratora.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρης-Κολοσσός Ρόδου 57-68
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρης-Κολοσσός Ρόδου 57-68
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ