2014-01-12 16:00:15
Φωτογραφία για ΕΠΑΘΑΝ... «ΠΛΑΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ!
Το… πρώτο στάδιο της έκπληξης ήταν εκείνο που περίμενε τις πολίστριες του Ολυμπιακού όταν μπήκαν στην 25άρα πισίνα των Χανίων. Η κερκίδα, μήκους 15 μέτρων περίπου, ήταν γεμάτη από οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι είναι μέλη του Συνδέσμου της περιοχής.

Οι ερυθρόλευκες έπαθαν... "πλάκα", αφού δεν περίμεναν τη στήριξη. Από την ώρα που ξεκίνησε το παιχνίδι έως την ώρα που τελείωσε, οι οπαδοί του Θρύλου δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε, ενώ τα χαρτάκια στην πισίνα και τα καπνογόνα μπορεί να μην είναι... μέρη του σπορ, ωστόσο δημιούργησαν εκείνη την αίσθηση που η Φιλιώ Μανωλιουδάκη χαρακτήρισε ως... φιέστα!

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σε ένα κενό τριών ωρών που υπήρχε μέχρι να πάει στο αεροδρόμιο και να επιστρέψει στη βάση της η αποστολή του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο Σύνδεσμο των ερυθρόλευκων στην πόλη. Εκεί κόπηκε και η βασιλόπιτα, για το 2014, του Συνδέσμου.

Η Άλκηστη Αβραμίδου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και τους ζήτησε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να έρθουν στον Πειραιά για το παιχνίδι με τη Σαμπαντέλ, στις 5 Φεβρουαρίου, στον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας, αλλά και στους τελικούς της Α1 με τον ΝΟ Βουλιαγμένης
. Για τη διεθνή περιφερειακή μία τέτοια ατμόσφαιρα θα έβαζε έναν επιπλέον... μπελά στον αντίπαλο, ωστόσο και αυτή η εμπειρία, από μόνη της, είναι πολύ σημαντική.

Διότι, «ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, ειδικά για τις νέες κοπέλες. Όλες- και ειδικά οι καινούργιες- αισθανθήκαμε πού παίζουμε και τι αντιπροσωπεύουμε», ισχυρίστηκε η Αβραμίδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ