2014-01-14 23:45:02
Φωτογραφία για «Δε θα δείτε το Galaxy S5 στο MWC», λέει η Samsung
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα όλες οι πληροφορίες για το Galaxy S5, κάθε μέρα θα έχουμε και από μια νέα φήμη ή είδηση γι’αυτό.

H τελευταία εξέλιξη έρχεται από επίσημα χείλη, αλλά παραδόξως και σε σύγκρουση με παλαιότερη δήλωση εκπροσώπου της Samsung. Σύμφωνα με το ZDNet Korea, στέλεχος της εταιρείας απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί η συσκευή στο επερχόμενο Mobile World Congress της Βαρκελώνης (24-27 Φλεβάρη), αν και πριν λίγες μέρες ένα άλλο στέλεχος είχε υποστηρίξει το αντίθετο.

Απ’ότι φαίνεται μάλλον δε θα δούμε την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung στο MWC, αλλά χωρίς να αποκλείται μια επίσημη «πρώτη» της κάπου αλλού, λίγες μέρες αργότερα (φήμες μιλούν για το Μάρτιο στη Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο). Φυσικά η Samsung θα έχει δραστήριαπαρουσία στο συνέδριο, ακόμη και χωρίς το S5. Θα δούμε την πρώτη συσκευή Tizen, με το λειτουργικό να έχει φθάσει ήδη την έκδοση 3.0 αλλά χωρίς να έχουμε πιάσει ακόμα στα χέρια μας κάποιο smartphone που να το «τρέχει». Η αγωνία παρατείνεται, λοιπόν πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ