2014-01-21 15:48:06
Φωτογραφία για Στο έλεος των διαρρηκτών η παραθεριστικές κατοικίες στο Λούρο
Στο έλεος των διαρρηκτών βρίσκονται οι παραθεριστικές κατοικίες στην περιοχή του Λούρου Οινιαδών στο δήμο Μεσολογγίου. την περασμένη Παρασκευή θρασύτατοι διαρρήκτες «σήκωσαν» ανενόχλητοι από γεννήτριες και μπιτόνια με βενζίνη μέχρι φωτοβολταικά από στέγη θερινής κατοικίας και οικοσκευές και ρουχισμό.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο AgrnioNet.gr αναφέρει «ξήλωσαν με τριχιά την οποία έδεσαν σε αυτοκίνητο σιδεριά από το παράθυρο του σπιτιού, στη συνέχεια έσπασαν α παράθυρα και παραβίασαν το τζάμια, μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν πράγματα»

Οι κλοπές σύμφωνα με μαρτυρίες πρέπει να έγιναν από τις 5 το απόγευμα και μετά. Στην περιοχή σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι δεν υπάρχει αστυνόμευση ενώ παρόλο που έχουν περάσει 5 ημέρες η σήμανση δεν έχει πάει ακόμη για να πάρει αποτυπώματα.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής είναι 10 οικογένειες και μαζί με τους παραθεριστές καταγγέλλουν ότι έχουν δει περίεργες κινήσεις με φορτηγά μέσα στα μεσάνυχτα να κατευθύνονται προς τις παραλίες τις περιοχής και βάρκες να πηγαινοέρχονται στα ανοιχτά όπου τους περιμένουν βάρκες. Οι κάτοικοι μιλούν για μετακινήσεις λαθρομεταναστών.

agrinionet.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ