2014-01-30 03:51:33
Φωτογραφία για Απάτησε τον Jude Law με τον Daniel Craig
Βγήκε και την «έδωσε» κανονικά, με την πίκρα του απατημένου ο Jude Law και η Sienna Miller τα παραδέχτηκε όλα! Αν και χώρισαν λόγω της δικής του απιστίας ο Jude Law αποκάλυψε την παράλληλη σχέση που είχε η πρώην αρραβωνιαστικιά του με τον Daniel Craig, διευκρινίζοντας πως... συγγενικό του πρόσωπο πούλησε την πληροφορία στα ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο της δίκης για τις τηλεφωνικές υποκλοπές από την εφημερίδα «News Of The World», ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για την είδηση που δημοσίευσε η εφημερίδα το 2005, σύμφωνα με την οποία η Sienna τον απάτησε με τον κινηματογραφικό «007», με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία «Layer Cake».

Ο Jude Law κατέθεσε στο δικαστήριο ότι υποψιάζονταν πως συγγενείς του έδιναν στα media πληροφορίες για την προσωπική του ζωή και, μάλιστα, έγραψε σε χαρτί το όνομα του συγγενικού του προσώπου που «ομολόγησε» την απιστία της Sienna Miller!

Παράλληλα, ο 41χρονος star του Hollywood αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Daniel Craig όταν είδε το δημοσίευμα, προτρέποντάς τον να μιλήσει στην κοπέλα του για την σχέση του με την Sienna.


«Θα ήμουν χαρούμενος αν αυτή η ιστορία δεν έβγαινε ποτέ στο φως», συνέχισε ο Jude Law, ο οποίος παραδέχθηκε πως είδε για πρώτη φορά το δημοσίευμα για το ειδύλλιο της καλής του ενώ ήταν μαζί της, στον γάμο της αδερφής της.

Η Miller, μπορεί σήμερα να έχει γίνει μανούλα και να έχει αποκτήσει ένα παιδάκι με τον 26χρονο σύντροφο της Tom Sturridge, αλλά στο παρελθόν ήταν … «ζωηρή», ομολογώντας ότι έχει κάνει πράγματα στην προσωπική της ζωή που ίσως δεν εγκρίνει ο κόσμος:

«Στην επαγγελματική μου ζωή, ήμουν πολύ τυπική. Πρώτη έφτανα στα γυρίσματα και τελευταία έφευγα. Με τους συνεργάτες μου ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Ήμουν απόλυτα επαγγελματίας. Δεν χάζευα γύρω. Όταν ήμουν όμως εκτός δουλειάς, δεν συμπεριφερόμουν με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Πάλι καλά που μου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή την πόλη! Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος. Αυτό που συνέβαινε στην προσωπική μου ζωή, δεν μπορεί να ειπωθεί εύκολα. Ξέρετε γιατί; Επειδή ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ταινίες με ηθοποιούς που δεν εγκρίνει ηθικά»

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση της με τον Jude Law. Οι δυο τους είχαν χωρίσει μετά από τρία χρόνια σχέσης, όταν ο ηθοποιός την απάτησε, αλλά μετά από καιρό έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, για να ξαναχωρίσουν μερικούς μήνες μετά: «Όταν κάτι τελειώνει έτσι, είναι σημαντικό αν μπορείς να γυρίσεις πίσω και να το πάρεις πάλι από την αρχή, είτε κλείνοντας εντελώς την πόρτα, είτε δημιουργώντας ένα νέο δωμάτιο. Ήταν μια πολύ υγιής και καθαρτική εμπειρία, που μας έχτισε το δρόμο για το μέλλον ώστε να το βαδίσουμε χωρίς δράματα. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι τόσο με τον Jude, όσο και με τα παιδιά του. Τους αγαπώ τρελά και τους σέβομαι».

Τέλος, μιλώντας για τον αρραβωνιαστικό της Tom Sturridge, λέει πως είναι η πρώτη φορά που έχει σχέση με κάποιον τόσο διαφορετικό από εκείνη, και πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως μαζί του έχει μια 18 μηνών κόρη την Marlowe και οι τρεις τους είναι οικογένεια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κόντρα Βαρβιτσιώτη - Δρίτσα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κόντρα Βαρβιτσιώτη - Δρίτσα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ