2014-02-02 14:33:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Την Τρίτη στα δικαστήρια οι γονείς - τέρατα που κατηγορούνται ότι εξανάγκαζαν σε σεξουαλικά όργια τα παιδιά τους!
Την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, η δίκη των γονέων δυο κοριτσιών και ενός αγοριού από την περιοχή της Λεύκας Πατρών οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξαναγκάζαν τα παιδιά τους σε ...όργια, στα οποία συμμετείχαν και οι ίδιοι.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο το Μάιο του 2013 και αποκαλύφθηκε όταν οι δύο κόρες, ηλικίας 17 και 16 ετών κατήγγειλαν στο Χαμόγελο του Παιδιού το περιστατικό. Η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά 12 ετών και 8 ετών. Ασέλγεια φέρεται να έχουν υποστεί τα τρία μεγαλύτερα παιδιά, δύο κορίτσια και το αγόρι.

Τα δυο μεγαλύτερα κορίτσια είναι άριστες μαθήτριες, ενώ η μια είναι και αθλήτρια πυγμαχίας.

Ο 50χρονος πατέρας κατηγορείται ότι έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ φέρεται να υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιό.

Η ίδια υποστήριξε οτι το… δεχόταν γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.

Tα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα έχει βιάσει ο πατέρας, όμως έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του.

Ο 40χρονος φερόμενος ως δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.

Δείτε περισσότερα: Σοκ στην Πάτρα: "Ήθελα να τον κάνω άνδρα" φέρεται να είπε ο πα-Τέρας που έβαζε τον γιο του να συνευρίσκεται με τη μάνα του - Eίχαν υψώσει τείχος από λουλούδια για να μην φαίνονται
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ