2014-02-02 14:35:07
Φωτογραφία για SOLD OUT ΚΑΙ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κατάμεστο θα είναι σήμερα (19.30, Novasports 2) το κλειστό της Κανήθου, στην αναμέτρηση του Ίκαρου Χαλκίδας με τον Ολυμπιακό.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης άλλωστε, που είναι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1, έχουν ήδη εξαντληθεί. Στην κερκίδα αναμένεται να υπάρχουν όχι μόνο οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, αλλά και των Πρωταθλητών Ευρώπης. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών, ωστόσο κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δεν πραγματοποιήθηκε.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πάντως δεν έχει προμηθευτεί εισιτήρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού από την περιοχή δεν θα βρεθούν το απόγευμα (02/02) στο ΔΑΚ Κανήθου, για να στηρίξουν το Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Η ανακοίνωση:

«Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας προς το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε προχθές (30/01/2014) απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ
. Ιωάννη Ανδριανό σχετικά με τον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων «ΚΑΕ Ίκαρος Χαλκίδας - ΚΑΕ Ολυμπιακός», στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Basket League, περιόδου 2013-2014, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (02/02/2014) στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου Χαλκίδας. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε μετακίνηση οπαδών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου Χαλκίδας, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ