2014-02-02 19:00:05
Φωτογραφία για Οι σταρ του Hollywood προτιμούν το casual look όταν δε δουλεύουν..
Η Τζέσικα Άλμπα, η Ρις Γουίδερσπουν, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Ολίβια Παλέρμο και η Κέιτ Μος δουλεύουν καθημερινά δίχως σταματημό. Ακόμα, όμως, και όταν κάνουν τις βόλτες τους ή φροντίζουν τις εξωτερικές δουλειές τους δείχνουν τέλειες και περιποιημένες. Δες πώς ντύνονται στην καθημερινότητά τους για να παραδειγματίζεσαι και εσύ που βαριέσαι μέχρι και τα μαλλιά σου να φτιάξεις όταν πηγαίνεις απλά για ψώνια Η Ολίβια Παλέρμο δείχνει πιο τέλεια από ποτέ. Παρόλα αυτά βγάζει μόνο βόλτα το σκυλάκι της. Μας αρέσει αυτό το βαρύ πλεκτό μαύρο πουλοβεράκι και φυσικά το skinny παντελόνι της το οποίο έχει συνδυάσει με υπέροχα λουστρινένια flat παπούτσια.

Η Κάρλι Κλος έχει πολύ μακριά πόδια και τα δείχνει φορώντας μία λευκή μίνι φούστα και ασορτί τοπ. Μας κάνει να κρυώνουμε ή καλύτερα να ζηλεύουμε απλά και μόνο κοιτάζοντάς την.

Το στυλιστικό μότο της Τζέσικα Άλμπα για το casual ντύσιμό της είναι το εξής: “Αν δεν είναι μαύρο μην το φοράς”. Η ηθοποιός προτιμάει πολλές φορές να ντύνεται στα μαύρα και παρόλα αυτά να δείχνει κομψή και απόλυτα θηλυκή.


Η Λίσα Σνόουντον φορώντας λευκό t-shirt, μαύρο δερμάτινο τζάκετ και printed παντελόνι δείχνει casual αλλά και πολύ σέξι ταυτόχρονα.

Η Νικόλ Σέρτζινγκερ ακόμα και όταν ταξιδεύει θέλει να δείχνει στυλάτη. Έτσι τη συγκεκριμένη φορά επέλεξε να φορέσει jumpsuit συνδυασμένο με σανδάλια gladiator.

Με ένα μαύρο κοντό σορτσάκι και ένα χακί σακάκι-καπαρντίνα εμφανίστηκε η 34χρονη Κέιτι Χολμς.

Η Κέιτ Μος, που εξακολουθεί να αποτελεί fashion icon φόρεσε μία πράσινη παντελόνα, ένα γκρι t-shirt και ένα μαύρο σακάκι για να δειπνήσει με τον σύζυγό της σε εστιατόριο του Λονδίνου.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο δείχνει τέλεια ότι και να φορέσει. Αυτή τη φορά προτίμησε ένα λευκό φουτεράκι με μία τίγρη πάνω του και ένα χρωματιστό τζιν παντελόνι.

Η Ρόσι Χάντινγκτον εθεάθη να κυκλοφορεί με δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό t-shirt και μαύρο blazer.

Με μαύρο τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt και μαύρο δερμάτινο τζάκετ απαθανατίστηκε να κυκλοφορεί στο Παρίσι η Μιράντα Κερ.

Χαλαρή και άνετη έδειχνε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να ψάχνει για ταξί φορώντας ένα τζιν ολόσωμο παντελόνι και μεγάλα γυαλιά ηλίου στην αγαπημένη της Νέα Υόρκη.

Η Ρις Γουίδερσπουν φόρεσε μία μαύρη-βουργουνδή μίνι φούστα (τελικά απέδωσε η καθημερινή προπόνηση), μαύρο μπλουζάκι και μαύρα μποτάκια.

Skinny τζιν παντελόνι, μαύρα ankle boots και μαύρο blazer φόρεσε η Τζέσικα Άλμπα για να πάει στη δουλειά της.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ