2014-02-11 20:06:27
Φωτογραφία για ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ (VIDEO)
Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε, ο βουλευτής Β' Αθηνών, Άρης Σπηλιωτόπουλος. «Δηλώνω παρών στην πρόσκληση/πρόκληση για μια Αθήνα αυξημένης αισθητικής, για μια Αθήνα, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της θα αισθάνονται ασφάλεια, μια Αθήνα ικανή να τροφοδοτήσει τις δημιουργικές δυνάμεις όλων μας. Για μια Αθήνα που αγαπάμε και θέλουμε να κερδίσει τη θέση που της αξίζει» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Η ηγεσία της Ν.Δ. κατάληξε στο πρόσωπο του κ. Σπηλιωτόπουλου για τον Δήμο της Αθήνας ύστερα από σειρά άκαρπων βολιδοσκοπήσεων σε υπουργούς και αφού είχε απορρίψει άλλες υποψηφιότητες.

Εν τω μεταξύ, την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης.

«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων» αναφέρει σε δήλωσή του. «Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον» προσθέτει και καταλήγοντας σημειώνει: 

«Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι πρώτα, η Αθήνα».

Σχόλιο Σαμαρά για την διπλή υποψηφιότητα

«Όποιος καταθέτει, καταθέτει» ήταν το λακωνικό σχόλιο του Α. Σαμαρά μόλις οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον ρώτησαν στην βουλή για την διπλή «γαλάζια» υποψηφιότητα στον δήμο της Αθήνας. 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ