2014-02-18 12:07:07
Φωτογραφία για ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ... ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΓΙΑ ΜΑΤΑ
Είναι μόλις τρεις εβδομάδες μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμα ο Χουάν Μάτα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον. Πάντως το «ταξίδι» που πήγε η ομάδα του στο Ντουμπάι έκανε σίγουρα καλό, όπως τόνισε!

Τις τελευταίες 5-6 ημέρες, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βρίσκονται στην Αγγλία, καθώς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, μετά από απόφαση του Ντέιβιντ Μόγιες και λόγω των μη αγωνιστικών υποχρεώσεων, κρίθηκε σκόπιμο οι προπονήσεις να συνεχιστούν σε πιο θερμό κλίμα.

Απ’ ότι φαίνεται οι παίκτες των πρωταθλητών Αγγλίας, είδαν με καλό... μάτι την όλη εμπειρία, με τον Ισπανό να τονίζει πως πέρασε πολύ χρόνο με τους συμπαίκτες του και βοηθήθηκε στο να τους μάθει ακόμα περισσότερο.

«Αυτού του είδους τα διαλείμματα μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς και μας δίνουν τη δυνατότητα να ξεφύγουμε για λίγο από τα συνεχή παιχνίδια και το δύσκολο πρόγραμμα. Για μένα ειδικά αυτές οι μέρες στο Ντουμπάι ήταν πολύ σημαντικές για να δεθώ ακόμα περισσότερο με τους συμπαίκτες μου και φυσικά να προπονηθώ ακόμα πιο σκληρά και να μάθω να συνεργάζομαι μαζί τους. Άλλωστε είμαι μόνο τρεις εβδομάδες στην ομάδα.

Περάσαμε πολύ χρόνο όλοι μαζί και μόνο καλό θα μας κάνει. Ελπίζω πως όλοι γεμίσαμε... μπαταρίες και θα επιστρέψουμε στο Μάντσεστερ έτοιμοι για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ελπίζοντας να ξεκινήσουμε ένα σερί νικών», ανέφερε σχετικά ο Μάτα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ