2014-02-19 13:20:12
Φωτογραφία για Το νέο αριστουργηματικό υπερηχητικό τζετ, όπου τα παράθυρα μοιάζουν με γιγάντια οθόνη [photos]
Πρόκειται για το αεροπλάνο που σταματά τον τσακωμό για το ποιος θα κάτσει δίπλα στο παράθυρο, αφού ο σχεδιασμός αυτού του ριζοσπαστικού υπερηχητικού τζετ, στηρίζεται στο ότι ολόκληρος ο τοίχος της καμπίνας είναι ένα ενιαίο παράθυρο Το Spike Aerospace S -512 υποστηρίζει ότι είναι το «πρώτο υπερηχητικό τζετ για επιχειρηματίες» που υπόσχεται να μειώσει τους χρόνους πτήσης στο μισό, έτσι ώστε οι πολυάσχολοι δισεκατομμυριούχοι να ταξιδεύουν από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, σε μόλις τρεις ώρες.

Βέβαια, μια τέτοια δυνατότητα έρχεται και σε μια ανάλογη τιμή, καθώς το ιδιωτικό τζετ αναμένεται να κοστίζει από 60 μέχρι 80 εκατομμύρια δολάρια. Οι μηχανικοί, οι οποίοι έχουν εργαστεί στο παρελθόν για την αεροδιαστημική βιομηχανία σε κολοσσούς όπως η Airbus, η Gulfstream και η Bombardier , έχουν περάσει τα τελευταία δύο χρόνια σχεδιάζοντας το αεροσκάφος με κάθε πολυτέλεια.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι, το τζετ θα φτάνει από το Λος Αντζελες στο Τόκιο σε μόλις πέντε ώρες, ενώ η απόσταση Λονδίνο-Βομβάη θα εκτελείται σε τέσσερις ώρες.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ