2014-02-22 14:47:07
Φωτογραφία για Κρίσιμη προσπάθεια για παραμονή στην Α1 πινγκ πονγκ
Την ύστατη προσπάθεια για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό στην Α2, θα κάνει το σαββατοκύριακο η Παγώνα, στην Α1 Εθνική πινγκ πονγκ των Ανδρών στην Αθήνα (απομένουν έξι αγωνιστικές). Οι ελπίδες είναι λιγοστές, αφού ήδη βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον 8ο και 9ο και το πρόγραμμα αγώνων που έχει δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό.

Οι παίχτες του Περικλή Ασημακόπουλου θα αντιμετωπίσουν το Πέρα Αθηνών και την Αμφιθέα που είναι στη 2η και 3η θέση της βαθμολογίας, αντίστοιχα. Τη μεγάλη μάχη θα τη δώσουν απέναντι στη Φιλία Ορεστιάδας που είναι στην 8η θέση και ιδανικό σενάριο για τους πατρινούς θα ήταν να νικήσουν με σκορ 4-0 ή 4-1 για να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Β' ΕΘΝΙΚΗ: Αγώνες έχουμε το σαββατοκύριακο και για τη Β' Εθνική Ανδρών και Γυναικών (όμιλοι Δυτικής Ελλάδας). Στους άνδρες θα γίνουν δυνατά παιχνίδια τόσο στον 1ο όμιλο, όσο και στον 2ο όμιλο που θα κρίνουν πολλά για τη τελική κατάταξη των ομάδων
. Στον 1ο όμιλο ο Φαέθων που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Πατρών και τον Προμηθέα που ισοβαθμούν στη 1η θέση (η ΑΕΚ έχει έναν αγώνα περισσότερο), μόλις ένα βαθμό πάνω από τον Φαέθων. Στον 2ο όμιλο έχουμε ντέρμπι κορυφής αφού ο πρωτοπόρος Αναγεννησιακός θα φιλοξενήσει τη 2η της βαθμολογίας Γαλήνη, που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω του και έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Το πρόγραμμα (Σάββατο, ανδρών): 1μ.μ. ΑΕΚ - Φαέθων, 5μ.μ. Προμηθέας - Ανοδος, 6μ.μ. Διογένης - Φοίνικας, 7μ.μ. Αρίων - Αιγαίο, 7μ.μ. Αναγεννησιακός - Γαλήνη. Γυναικών: 12μ. Αρίων - Ιφιτος. Κυριακή (ανδρών): 4μ.μ. Φοίνικες - ΑΕΚ, 6μ.μ. Φαέθων - Προμηθέας, 7μ.μ. Ανοδος - Επαχτος, 10π.μ. Φάρος - Στρούσι, 1μ.μ. Γαλήνη - Στρούσι. Γυναικών: 12μ. Φαέθων - Φάρος.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ