2014-02-27 12:52:21
Φωτογραφία για Νεότερα για τη σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στα Τρίκαλα. Δείτε νέες φωτογραφίες και βίντεο
Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Τρικάλων Ιωαννίνων στο ύψος του Τελωνείου Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.grτράκτορας νταλίκας, που οδηγούσε 53χρονος από την Τρίπολη, συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος Τρικαλινός με αποτέλεσμα της σφοδρότητας της σύγκρουσης η νταλίκα να διπλώσει στο οδόστρωμα ενώ το ΙΧΕ αυτοκίνητο να έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Από το ΙΧΕ αυτοκίνητο, απεγκλωβίστηκε 55χρονος Τρικαλινός οδηγός με τραύματα στα πόδια, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων και περιπολικά της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνση Τρικάλων, ενώ η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μετ’ εμποδίων και με μεγάλη προσοχή.

Στο σημείο αναμένονται γερανοφόρα οχήματα για να απομακρύνουν την νταλίκα και το ΙΧΕ αυτοκίνητο από το οδόστρωμα και να διεξαχθεί κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων.
trikalanews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ