2014-02-27 16:58:41
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ... ΙΤΑΛΟΥΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!
Ο Κώστας Μανωλάς έκανε πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Άγγλους να κρατάνε το όνομά του για το μέλλον και ενώ τον κατέγραψαν στα μπλοκάκια τους σκάουτερ μεγάλων ομάδων της Ιταλίας.

Οι... σειρήνες από την Ιταλία και την Αγγλία υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό για τον διεθνή αμυντικό, τον οποίο την Τρίτη τσέκαραν στο Καραϊσκάκη σκάουτερ και μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Μανωλάς έχει μπει πλέον στις λίστες παρακολούθησης συλλόγων όπως οι Μίλαν και Ίντερ ενώ είναι αξιοσημείωτο πως και στη Γιουνάιτεντ συζητούσαν πολύ το όνομά του μετά τον αγώνα, ειδικά από την στιγμή που αντιμετώπισε τόσο αποτελεσματικά τον Φαν Πέρσι. Ο στόπερ των ερυθρόλευκων άρεσε ιδιαίτερα στους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ και δεν το έκρυβαν.

Γενικότερα τον Μανωλά φαίνεται πως τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση ομάδες και από την Αγγλία και από την Ιταλία. Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει κοστολογήσει πολύ ψηλά τον παίκτη (10 και πλέον εκατ. ευρώ) κα θα συζητήσει το οτιδήποτε για το μέλλον του μόνο στην περίπτωση που θα κρίνει πως είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή και για τις δύο πλευρές αλλά και που θα υπάρξει και η ανάλογη προσφορά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ