2014-03-05 11:57:07
Φωτογραφία για Στον εισαγγελέα ο 30χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό διώκεται ένας 30χρονος Πακιστανός, ο οποίος επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα σε μία 46χρονη ελληνίδα τη νύχτα της Κυριακής.

Η 46χρονη έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του 30χρονου, όμως με πολλή ψυχραιμία κατάφερε να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα σε ελάχιστη ώρα να συλληφθεί ο δράστης της επίθεσης.

Ήταν αργά της νύχτας της Κυριακής, όταν η 46χρονη επέστρεφε πεζή στο σπίτι της, στην περιοχή του Πλατανιά. Ο 30χρονος αλλοδαπός, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, την ακινητοποίησε και με τη χρήση σωματικής βίας, την οδήγησε σε ερημικό, σκοτεινό σημείο, όπου τη βίασε. Στη συνέχεια προκειμένου να κάμψει την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η παθούσα, αποπειράθηκε να την σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.

Η 46χρονη εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε μέσω του κινητού της τηλεφώνου το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.


Άμεσα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κινητοποιήθηκαν, αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα. Έτσι, τα ισχυρά αντανακλαστικά και η εγρήγορση των αντρών της ΕΛ.ΑΣ. είχαν ως αποτέλεσμα ο 30χρονος να οδηγηθεί για την αποτρόπαια πράξη του στην δικαιοσύνη.

Η 46χρονη μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ και με τραύματα στο κεφάλι και το λαιμό στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύτηκε μέχρι χθες.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, που του άσκησε διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή σήμερα. Ο ίδιος στους άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου που ενεργεί την προανάκριση αρκέστηκε να υποστηρίξει πως δεν θυμόταν τίποτα λόγω του ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
goodnet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ