2014-03-09 12:10:11
Φωτογραφία για Ο... άγγελος Μπεχάτι Πρίνσλοου και οι διατροφικές της συνήθεις!
Η Μπεχάτι είναι 24 χρονών, επιτυχημένη λόγω του τεράστιου συμβολαίου της με τη Victoria’s Secret και αρραβωνιασμένη με τον πιο σέξι άντρα στον πλανήτη, τον Άνταμ Λεβίν. Τι κάνει, όμως, για να διατηρεί το τέλειο σώμα της;

“Νομίζω πως το καλοκαίρι τρώω πιο υγιεινά γιατί κάνει πολύ ζέστη. Θέλεις να τρως σαλάτες ή κρύα πράγματα. Πίνεις πάρα πολύ νερό. Νομίζω πως το καλοκαίρι είμαι πιο υγιής”, είπε σε συνέντευξή της η Μπεχάτι. Όσο για το αν κάνει διατροφικές ατασθαλίες, το μοντέλο έχει πει στο παρελθόν πως λατρεύει οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη.

Γενικότερα το μοντέλο της Victoria’s Secret προσπαθεί να τρώει υγιεινά μιας και στο παρελθόν είχε τύχει να αποκλειστεί απο την Εβδομάδα Μόδας της Μαδρίτης (το 2006) λόγω του χαμηλού της βάρους. Τότε έτρωγε πολύ λίγο και κάπνιζε πολύ. Σήμερα τρώει αυγά ποσέ, αβοκάντο και τοστ για πρωινό ενώ πίνει και πολύ νερό.

Όταν βρίσκεται στον τόπο διαμονής της η Μπεχάτι κάνει τρεις φορές την εβδομάδα pilates ή yoga. Όταν βρίσκεται στο εξωτερικό για δουλειές προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Κάνει μερικά διαλείμματα ενώ μερικές φορές πηγαίνει για ποδήλατο, για surfing και γενικότερα ασχολείται πιο πολύ με υπαίθριες δραστηριότητες.

Μάλιστα στο παρελθόν ένας άλλος άγγελος της Victoria’s Secret, η Καντίς Σουάνεπολ, συμβούλεψε την Μπεχάτι να κάνει πολλά καθίσματα για τέλεια οπίσθια.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ