2014-03-12 12:05:18
Φωτογραφία για Τι τηλεθεάσεις έκανε ο ελληνικός τελικός για τη Eurovision;
Το εισιτήριο για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision πήραν χθες το βράδυ οι Freaky Fortune feat. RiskyKidd με το τραγούδι «Rise up».Μάλλον ο χθεσινός τελικός πρέπει να ήταν και ο πιο… αδιάφορος στην ιστορία, παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών και των δύο παρουσιαστών, της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Καπουτζίδη, που προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο.

Παρά το ότι τη διοργάνωση την είχε αναλάβει το MAD που ξέρει από τέτοιου είδους διοργανώσεις, παρά το ότι τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός που επίσης ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει, όλη η βραδιά ήταν… στριμωγμένη! Στριμωγμένη στη μικρή σκηνή που δεν μπορούσε να χωρέσει τα χορευτικά, στριμωγμένη που δεν μπορούσε να χωρέσει παράλληλη δράση, στριμωγμένη που δεν μπορούσε να χωρέσει τους τραγουδιστές που έκαναν flash back σε παλαιότερες συμμετοχές της χώρας μας, πειραγμένες και σε πιο σύγχρονη απόδοση.

Το στρίμωγμα αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά μετάδοσης, που οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να μας βάλουν στο κλίμα της Eurovision, αλλά στριμώχνονταν, όταν οι τηλεθεατές… αραίωναν. Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, η μετάδοση του ελληνικού τελικού έφερε για τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 17,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, φτάνοντας έως και 24% την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος από την ψηφοφορία.

Τώρα, οι Freaky Fortune feat. RiskyKidd με το τραγούδι «Rise up» θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Καλή επιτυχία!

πηγή: Omg
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ