2014-03-13 21:18:07
Φωτογραφία για Ραδιοφωνική διαμάχη ΑΝ.ΕΛ.-ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα
Άγριος τσακωμός (ραδιοφωνικά)  του προέδρου της τοπικής Τρικάλων των ΑΝ.ΕΛ. με τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Δημήτρης Παπαθανασίου, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους ΑΝ.ΕΛ. για την επιλογή των τελευταίων να στηρίξουν την υποψηφιότητα Παπαστεργίου για το Δήμο.

Ο Χρόνης Αγορίτσας, πρόεδρος των Τρικαλινών ΑΝ.ΕΛ. αντέδρασε λέγοντας πως και ο Παπαθανασίου ζήτησε να συζητήσει μαζί τους. Ο Παπαθανασίου συνέχισε την επίθεσή του ρωτώντας τον Χρόνη Αγορίτσα «πως είναι δυνατόν να συνυπάρξετε με ανθρώπους της Ν.Δ., που στηρίζουν τα Μνημόνια και οι οποίοι συμμετέχουν στο Συνδυασμό Παπαστεργίου». Σημείωσε δε ότι «ο Καμμένος δε συμφωνεί με την επιλογή των ΑΝ.ΕΛ. Τρικάλων».

Η μπάνκα τινάζεται στον αέρα με τον Αγορίτσα να λέει (στη Λέσχη 97,6) να κατηγορεί τον Παπαθανασίου ότι «υπηρετεί τα συμφέροντα των Τραπεζών, καθώς εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς και την άλλη μέρα… διαμαρτύρεται εναντίον των κατασχέσεων». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ