2014-03-13 21:20:08
Φωτογραφία για Σ. ΡΙΕΡΑ : ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Στην Τσερνομόρετς αγωνίζεται την τελευταία διετία ο Σίτο Ριέρα, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ουκρανία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Ολυμπιακό, αλλά και στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το καλοκαίρι του 2011, επιβεβαιώνοντας ότι είχαν γίνει κάποιες επαφές με τους ερυθρόλευκους.

«Ήμουν κοντά σε μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη σεζόν είχα κάνει καλά ματς με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή που θα έπαιζε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Τότε προπονητής ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που του άρεσε να δουλεύει με Ισπανούς παίκτες», ισχυρίστηκε ο Σίτο Ριέρα και συνέχισε:

«Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα και με ήθελε η διοίκηση και θα μπορούσα να αγωνιστώ μαζί με τον αδερφό μου, Αλμπερτ, αλλά προφανώς ο Θεός δεν ήθελε να βρεθούμε στην ίδια ομάδα (γέλια). Τελικά αυτό δεν συνέβη και ένα χρόνο μετά ήρθα στην Τσερνομόρετς, η οποία με παρακολουθούσε πολύ καιρό».


Συμπαίκτες ούτε τώρα θα παίξουν, αλλά αντίπαλοι μπορεί, αφού ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήρε μεταγραφή στη Μέταλιστ. Βεβαίως, βασική προϋπόθεση είναι να σταματήσει η έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία και να ξεκινήσει το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο Σίτο Ριέρα είχε γαλουχηθεί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, η οποία τον είχε πάρει εκεί από 12 χρονών και ήταν συμπαίκτης με Φάμπρεγκας και Πικέ. «Ακόμα και όταν πήγα στην Εσπανιόλ, η καρδιά μου παρέμεινε στην Μπαρτσελόνα. Πάντως, η μεταγραφή μου στην Ελλάδα μου έκανε καλό», εκμυστηρεύτηκε ο 27χρονος εξτρέμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ