2014-03-17 12:00:23
Φωτογραφία για Διαγωνισμός Club SEAT : Κερδίστε ένα βιολογικό καθαρισμό καμπίνας αυτοκινήτου και εσωτερικό γυάλισμα με συνεργείο που θα μεταβεί στο χώρο σας
Το Club SEAT και η Clean4U καθαρίζουν… για το αυτοκίνητό σας… βιολογικά!

Το Club SEAT σε συνεργασία με την εταιρεία καθαρισμών Clean4u δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό μέλος να διεκδικήσει ένα βιολογικό καθαρισμό καμπίνας αυτοκινήτου και εσωτερικό γυάλισμα με συνεργείο που θα μεταβεί στο χώρο του.

Ο βιολογικός καθαρισμός θα περιλαμβάνει:

Πλύση - απόπλυση ταπετσαρίας, απομάκρυνση λεκέδων, καθαρισμό πορτών, ενυδάτωση όλων των δερμάτινων επιφανειών με φυσικό κερί μέλισσας, καθαρισμό ζωνών & κολόνες, καθαρισμό ουρανού (όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής), καθαρισμό - πλύσιμο πατώματος και πατάκια, καθαρισμό αποθηκευτικών χώρων, καθαρισμό αεραγωγών, καθαρισμό-γυάλισμα ταμπλό, απολύμανση όλης της καμπίνας, εσωτερικό γυάλισμα.

Η Clean4u, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης, έθεσε ως επιχειρηματικό στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής ηγετικής δύναμης που, με την υψηλή τεχνογνωσία, τη διαφοροποίηση και την καινοτομία, να είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες συνδυαστικές λύσεις στον κλάδο των Facilities Management.


Η εταιρεία καθαρισμών Clean4u είναι μία εταιρεία με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της καθαριότητας, τόσο του σπιτιού όσο και των επαγγελματικών χώρων. Με τον βιολογικό καθαρισμό γίνεται δουλειά εις βάθος, απολύμανση, εξουδετέρωση μικροοργανισμών και απομάκρυνση όλων των δυσάρεστων οσμών χωρίς τη χρήση χημικών. Το προσωπικό της εταιρείας εκπαιδεύεται σε όλα τα νέα μηχανήματα και τις νέες τεχνικές καθαρισμού από τις εταιρείες που παράγουν τα προϊόντα και τα μηχανήματα.

Παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις και αναλαμβάνει καθαρισμό σπιτιών, κοινόχρηστων χώρων, σχολείων, καθαρισμό χαλιών και άλλες ειδικές υπηρεσίες, όπως βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτων, βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, βιολογικό καθαρισμό σαλονιών.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και με ένα απλό κλικ...καθάρισες βιολογικά!

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

Έναρξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Λήξη Διαγωνισμού: Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλη του Club SEAT.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ