2014-03-20 15:17:14
Φωτογραφία για ΜΙΧ. ΚΑΣΣΗΣ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ
Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τη ρύθμιση που συμφωνήθηκε με την τρόικα για το γάλα έκανε γνωστή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής. «Εγώ εμμένω στις θέσεις μου ότι αυτές οι ρυθμίσεις του ΟΟΣΑ για το γάλα ή το λάδι θα δημιουργήσουν πρόβλημα, δεν θεωρώ ότι η τιμή του γάλακτος στον καταναλωτή έχει να κάνει με την αύξηση των ημερών κατανάλωσης» είπε μιλώντας στον ρ/σ ''Bήμα FM''. Όπως υποστήριξε, άλλες είναι οι συνθήκες και άλλες οι προτεραιότητες που πρέπει να δει το αρμόδιο υπουργείο για να διαμορφώσει άλλες τιμές στον καταναλωτή.

«Δεν την ψηφίζω τη ρύθμιση, γιατί να την ψηφίσω;» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως θεωρεί αδιανόητο να λέγεται ότι η τιμή του γάλακτος για τον καταναλωτή, στο ράφι, ρυθμίζεται στην παραγωγή, από την πλευρά του παραγωγού. «Ρυθμίζεται από τους μεσάζοντες, τα σούπερ μάρκετ και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν θα καταψηφίσει και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, απάντησε: «Δεν νομίζω. Αυτό είναι κάτι ξεχωριστό, το οποίο θα δω όταν έρθει η ώρα του». Σε κάθε περίπτωση, τόνισε πως «το μεγάλο λάθος της κυβέρνησης θα είναι να τα φέρει όλα αυτά σε ένα άρθρο». «Δεν πρέπει να λειτουργούμε εκβιαστικά, διότι υπάρχει αναλαμπή και κάτι θετικό γίνεται, μην τα βάζουμε με ρυθμίσεις και να μη λειτουργούμε εκβιαστικά απέναντι στους βουλευτές» πρόσθεσε.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ